Van olyan Magyarországon, hogy valaki meleg, de katona, vagy meleg, de rendőr?
Miért ne lenne, vagyunk egy jónéhányan.
(Köszi, privit nem kérek, itt sem ismerkedek.)
De hogyan lehet veletek beszélgetni?
Engem nem az egyenruha vonz, bár az is, hanem főként az, hogy egy rendőről alapból feltételezni tudom azt az erkölcsi feddhetetlenséget, megbízhatóságot a magánéletben is, amit keresek egy férfiban, és amit adni tudok.
Én a társkeresőn, amit ismerek (randi.gay) vagy itt sem nagyon tudok erkölcsös, nem b*zi embereket találni.
A többség az abszolút liberális, hedonista, csapongó, tipikus meleg életet éli, még aki azt mondja, hogy "komolyat" keres, az is...
Nekem a komoly kapcsolat bizalmon, szereteten alapuló, évtizedekig, vagy akár sírig tartó életszövetség építését jelenti, a meleg szótárban ugyanez a fogalom egy-két kellemesen eltöltött évet takar, végén szakítással...
Nem tudom, hol ismerkedhetnék, nem ismerek komoly gondolkodású melegeknek szánt fórumot. Ezért is gondoltam rá, hogy talán rendőrrel, katonával, orvossal, egyszóval felelősségteljes, önfegyelemre képes, komoly emberrel kellene megpróbálni ismerkedni.
(No meg a múltkoriban láttam a tévében egy nagyon helyes rendőrt, lehet, ez is közrejátszik benne jelenleg :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!