Tömören semmi mint emberileg. Úgyanolyanok mint bárki.
Ha szakmat kérded akkor az hogy elengedhetetlen a létezése.
Ne tessék megharagudni, de akiket java részt ma itthon kiképeztek tucat számra sötösöket, meg egyebeket, ők azért nem számítnak annyira harcértékünek.
Persze aki komolyan gondolja, az tovább tud jutni, meg mindn más firmációba, és ők is jók vakamire, pl a kórházak előtt meg bent katonásdit játszta, adminisztrákni, de egy tartalékis nem itt kezdődik.
Viszont nagyon nem ártana mindenkinek fél évre egy ilyen kiképzés.
Összességében a katonákat bírom, meg szeretném, ha a térség meghatározó katonai ereje lennénk, és mint írtam a söt se lenne rossz alapnak. Kötelezően.
Nekem volt szerencsém beszélgetni honvéd tisztekkel, nagyon jófejek voltak. Azt külön értékelték ha normálisat kérdeztél pl: fegyverekről, nem csak hogy "pisztoly mondja puff puff".
Eléggé profin elmondták a dolgokat, gondolkodom h egyetem után egy tartalékos kiképzésre elmegyek.
"Ők azért nem számítnak annyira harcértékünek."
Ugye csak viccelsz? Amerikai tisztek mondták hogy példa értékű ami itt van. Eu-s szinten kiemelkedőek a különleges egységeink, egyre fejlődünk fel az osztrák szintre. A kárpátokban a legjobbaknak számítunk.
Nem a tartalékosokra értettem!
Főleg nem a SÖTösökre.
Én tisztában vagyok vele, hogy komoly hadseregreform megy. És ennek örülök.
De igen, egy átlag sötösnek nincs harcértéke.
A más alakulatainkra, főleg a különleges erőkre én egy rossz szót nem írtam!
Amúgy meg aki ma sötösnek áll és komokyan gondolja, annak van tivábbjutási lehetősége.
De önmagában a söt nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!