Mi a véleményed Vv Jerzyről?
Borzasztóan jellegtelen karakter volt.
(Én tartózkodom az ilyen műsoroktól, de a régebbi szériákat még követtem, akaratlanul is a magyar kultúra részévé váltak. Bár azokban is voltak már vitatható dolgok, de korántsem olyan jellegű tartalmatlan, értéktelen moslék bolt, mint amilyenek mostanában mennek.)
Néha elgondolkodtam akkoriban azon, hogy vajon a nyelvi nehézségek miatt fejezi-e ki magát ennyire nehézkesen, vagy szegény ennyire egyszerű, hogy csúnyábban ne fogalmazzak.
Nem változott a véleményem, nem is hallottam róla azóta. Neked honnan jutott most eszedbe? Történt valami, amiről lemaradtam?
2011 es téma feljön ma:) jól eső nosztalgiát érzek a kérdésed láttán!
Amúgy meg semmit nem gondoltam róla
Készültek erről a szériáról "VV mini" címen animációs paródia-kisfilmek is (mondom, hogy kultikus évad volt :D), abban Jerzy-nek annyi szerepe volt, hogy buta fejjel ül a kanapén, és néz ki magából. Néhány "öööö..."-zés közepette kiprésel magából egy fingot, majd megszólal, hogy: "Öööö... Gigi!?" - és ez tökéletes jellemrajz volt :D
Egyébként hihetetlen párbaj volt amikor kihívta egy esélyesnek tartott "már nemt''omki", és valami 70%-kal legyőzte ha jól emlékszem, pedig semmit nem csinált. (Mondjuk a VV Robin is így nyert... :D)
Szóval érdekes dolgok ezek... Akkoriban még egyfajta pozitív hangulat hatotta át a műsort, és az akkori szellemiséget. Számomra is nosztalgikus élményt jelent.
PáCSó!
Más nem, az vicces volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!