Van olyan Rossmann üzlet, ahol nincs biztonsági őr?
Félreértés ne essék, NEM lopni szeretnék vagy ilyesmi, más oka van a kérdésemnek.
Ritkán járok a Rossmannba, de ahol jártam eddig, szinte mindig az volt a tapasztalatom, hogy a biztonsági őr folyamatosan követ. Már-már zavaróan, úgy néz, mintha valami rosszat akarnék csinálni.
Én pedig nyugodtan, egyedül szeretnék vásárolni, amikor nincsenek zavaróan közel hozzám, nem követnek.
Továbbá nemcsak én tapasztalom ezt, többen mesélték, és véleményeket is több helyen olvastam, hogy a Rossmann-okban buzgóak a biztonsági őrök.
Ennek nyomán kérdezem, van olyan Rossmann, ahol nincs ilyen a vásárlóknak folyton a nyomában lévő biztiőr, ezáltal nyugodtan, feszélyérzet nélkül lehet vásárolgatni, vagy akár csak nézelődni?
Ha igen, mely Rossmannok?
Dolgoztam elég sokáig rossmannban.
Rengeteg volt a lopás. Anno ha egy bizonyos százalék alatt volt az éves készlethiány kaptunk bónuszt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!