Ha sokszor megilyesztem az embereket mit csináljak? Direkt köszönjek előre 20 m re?
Sokszor elofordul velem hogy véletlenül nagyon megilyesztek másokat mert nagy darab vagyok kopasz és hangtalanul mozgok sokszor nem vesznek észre csak mikor már olyan 1 2 m re vagyok és akor megilyednek hirtelen .
Minden nap van szinte ilyen ma öcsémre hoztam a frászt előtte a trafikos nőre mert ő se figyelt és egyszer csak mögötte voltam hatranez és megilyed.
Ez nem.ciki?
Hat haragaszkodsz hozza,akkor egy kolomp a nyakadba vagy zsebradio,amit hallgatsz menes kozben. Igy halljak,ha jossz.
Full szoros: gyanta epilator megoldja.
Én szeretek férfi gorilla lenni .
Hajam azért vágom mert közepén kopaszodom 20 éves korom óta tulteng bennem a férfi hormon 😀
Közepén már alig nő haj a szélein meg igen úgy néznek ki mint egy őrült tudós ha meghagynam ezért úgy kb 2 hetente nyirom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!