Ha sokszor megilyesztem az embereket mit csináljak? Direkt köszönjek előre 20 m re?
Sokszor elofordul velem hogy véletlenül nagyon megilyesztek másokat mert nagy darab vagyok kopasz és hangtalanul mozgok sokszor nem vesznek észre csak mikor már olyan 1 2 m re vagyok és akor megilyednek hirtelen .
Minden nap van szinte ilyen ma öcsémre hoztam a frászt előtte a trafikos nőre mert ő se figyelt és egyszer csak mögötte voltam hatranez és megilyed.
Ez nem.ciki?
Ijeszt. Pontos J. Kérlek.
Ne járj hangtalanul. 😀 Amúgy nem te tehetsz róla, hogy ennyire nem figyelnek. Max ha látod, hogy nem figyel, távolabbról köszönni jó ötlet, vagy kis zajjal járj.
“megilyesztek ”
Engem is lyól megilyesztettél.
Mondd meg a gyokereknek,h kezeltessek magukat. :D
Semelyik szomszedomat nem hsllom,ah kozrledik felem es kb 3 meterrol koszu k egymasnak.
Szerintem nem vagy ilyeszto,nem tehetsz rola ,h a legesszerubb es legmenobb hajviswletet valasztottad es sportolsz .
8# vagyok 190 cm de vagy 130 kg van izmom is de felesleg is.
És amúgy full szoros is vagyok csak a hajam borotvalom.
Öcsém tegnap majd osszepisilte magát ép mentek el a baratnojevel anyámék házából én meg mentem be az ajtón de egyszal boxerben voltam aztán szegény úgy megilyedt hogy egy kopasz majdnem meztelen ember csak úgy jön be az ajtón váratlanul tisztára megremeget.
Pedig ő látott eleget élete során
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!