Miért van az,hogy akárhányszor elhangzik a falum neve rögtön hatalmas könnyeim potyognak,és azonnal vissza akarok költözni?
Figyelt kérdés
Ha nagymamámmal beszélek telefonon,és szóba kerül a falu,rögtön elcsuklik a hangom,és olyan erős érzés gyötör,hogy nekem azonnal haza kellene mennem.Bárhova is költözöm, nem múlik el ez az érzés, és éjszaka is sokszor sírok, annyira felkorbácsolódnak az érzéseim. Ez mitől lehet,vagy egyáltalán mi ez a jelenség?A honvágytól szerintem erősebb. Minden nap tapasztalom. Van,hogy órákat is sírok.
A visszaköltözés (jelenleg) sajnos,rajtam kívülálló okok miatt nem lehetséges.
2023. júl. 1. 15:16
21/23 anonim válasza:
Én meg átkozom az életet amiért egy 2000 fős kis faluba születtem, hányingerem van ha rágondolok
22/23 anonim válasza:
2000 fős kis falu? Én egy 350 lelket számláló községben nőttem fel:o
23/23 anonim válasza:
Attól a 2000 fős kis lyuk meg nem lesz jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!