Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi okozza a hatalmas mértékű...

Mi okozza a hatalmas mértékű elutasítást, a melegekkel, és a leszbikusokkal szemben?

Figyelt kérdés

Először is, mostanság nagyon sokat látni vitákat az interneten, akarom mondani veszekedést emiatt. Úgy néz ki, hogy a materialista világ, túlzásokba esett, hiszen ilyen dolgok miatt utálni egymást, egyszerűen rettenetesen rossz gondolkozás.

Elmondom, hogy miért gondolom így, és azt is, hogy miért kéne változtatni ezen az erőteljes elutasítós gondolkozáson.

Először is, maga az "Utálat", ezt nem fogom, és nem akarom elutasítani. Rengeteg személyt ismertem, akik utálták a melegeket, de közben, megcsalták a feleségüket. A kettő, bár nem úgy tűnik, de összefügg.

Szóval, arról beszélünk, hogy mi volna a "Normális" a normális az volna, hogy ha nem szeretsz valamit, akkor nem piszkálod, ebbe bele tartozik, hogy nem mutatsz felé semmiféle utálatot, akár magadban, akár fizikailag. Mivel, ha ezt megteszed, az illetőnek rosszul esik.

A probléma itt pedig az, hogy senki se tehet arról, hogy micsoda, de ezért csesztetik őket.

Engem például azért csesztetnek, mert fura vagyok, és aszpergeres, nem mintha bármit számítana, csak szólok, abba volt beleszólásom, hogy fura legyek, mert az is akarok lenni, de a másikba, abba nem. Ahogy abba sem, hogy fiú lettem.

További érvelés, valakik úgy gondolják, hogy ha ölelkeznek a nyílt területen, az baj, mármint két azonos nemű személy. De ha két külön nemű személy ölelkezik, az nem baj. Ez a gondolkozás is hibás, mivel, gondoljunk már bele, hogy milyen egy leszbikus vagy meleg helyzete. Párt találni nekik, ebben a világban, ahol még idegenek is megtámadják csak azért mert ő meleg vagy leszbikus, elég nehéz.

A kérdés kiírásának célja, az, hogy érdekel, hogy miért gondolják így az emberek.

2023. jún. 11. 06:35
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
58%

Mert pl. a média nagyhatalmaknak most jelenleg az a céljuk, hogy minden egyes ma készült filmbe (már könyvbe is) beleerőszakolják a meleg szálat, még akkor is, ha az egyáltalán nem illene bele. Ez a túlzott erőszakosság miatt alakul ki akkora elutasítás. Ha nem ennyire látványosan csinálnák, akkor nagy valószínűséggel nem váltana ki ekkora ellenszélt se.

Meg ez, hogy egy szép természeti jelenséget, a szivárványt, az ő jelképükké tették.

Nem merem felvenni a szép ilyen színű ruhámat, mert félek, hogy meglincselnének miatta, hogy mi az, hogy én az LMBTQ-t hirdetem.

Sőt, az, hogy örökbe is fogadhatnak gyereket az meg már végképp felháborító. A természet elleni vétek.

2023. jún. 11. 06:50
 2/31 anonim ***** válasza:
38%
Na, kb. az 1. válaszoló és a hasonlók miatt van sajnos. :(((
2023. jún. 11. 06:58
 3/31 anonim ***** válasza:
60%

Á..persze, miattunk, még véletlenül se az erőszakos propaganda miatt...🤦🙄

Minnél jobban erőszakolsz valakire valamit, annál nagyobb ellenállásba fogsz ütközni. Az erőszak, pedig csak erőszakot szül.

2023. jún. 11. 07:06
 4/31 anonim ***** válasza:
44%

A természetes emberi ösztön alaplényege az élet továbbadása, az utód életre hívása.

Minden, ami ellene hat, az természetellenes, abnormális.

Tehát természetes ösztön = idegenkedés mindentől, ami természetellenes, ami beteges aberráció.

Ez az őrület is el fog múlni egyszer. A szélsőséges elfajzásaikat pedig nagyon szigorúan vissza kell szorítani, súlyosan büntetni kell: pedofília, állatok, öregek, halottak erőszakolása.

2023. jún. 11. 07:29
 5/31 anonim ***** válasza:
66%

Ami engem leginkább zavar, hogy valóban a média és néha már a vezetőség is ráerőlteti az emberekre a homoszexualitást.

Engem nem érdekel, hogy kik melegek leszbikusok van mindenféle barátom.

De ezt hagyják otthon.

2023. jún. 11. 07:31
 6/31 anonim ***** válasza:
57%

Agresszív propaganda miatt. Teljesen igaza van az egyesnek.

Mert a média belemászik a fejekbe és súlykolja még azokba is, akiknek totál közömbös a téma. Engem nem érdekelnek a melegek, a vegánok, a fideszesek, a kutyabarátok, a szoptató anyák, stb. Mégis mennyi agresszív kampány meg viselkedésforma van ebben?

Akik ezt kampányolják, nyomják azok ebbe kapaszkodnak a szorongásuk miatt. Ez be van abba csomagolva, hogy "nézd, én jó ember vagyok, mert elfogadom őket, te meg szar vagy, ha nem". Holott szó sincs róla, hogy nem fogadod el, csak leszarod.

2023. jún. 11. 07:44
 7/31 anonim ***** válasza:
9%

Nagyon érdekes a felvetésee, mert szerintem a melegekkel és leszbikusokkal szemben pont nincs elutasítás, amég csendben elvannak. Nem ők a követendő példa, pont azert amit a 4-es leírt, szóval amég nem reklámozzak magukat addig mindenkinek oké.

A legnagyobb ellenségeskedés pont hogy az erőltetett miatt van, ahogy írták is a média mindenbe beleerőszakolja a melegeket, a multik tolják a propagandát az alkalmazottaknak, felvonulások vannak. Mi a tökömnek? A mai világban úgyse ismer senki senkit, ha nem mondod valaki arcába hogy márpedig te meleg vagy soha a meg se tudná. De nem, fel kell vonulni meg kipakolni a zászlókat. Kész agybaj.

"Szóval, arról beszélünk, hogy mi volna a "Normális" a normális az volna, hogy ha nem szeretsz valamit, akkor nem piszkálod, ebbe bele tartozik, hogy nem mutatsz felé semmiféle utálatot, akár magadban, akár fizikailag. Mivel, ha ezt megteszed, az illetőnek rosszul esik."

Ehhez a részhez akartam még hozzászólni, mett nagyon rossz úton jársz. Az emberi közössegek úgy működnek hogy hasonló értékrendű emberek együtt dolgoznak. Ha ebbe belekeveredik egy olyan akinek mások az értékei akkor nem tud együtt dolgozni a többivel az ideológiai ütközések miatt, szóval először megpróbálják megváltoztatni, erre van a vita, bántás. Ha nem megy akkor meg kirekesztik a közösségből. Nincs olyan hogy elfogadó világ, ez csak azoknak adatik meg akik luxusban élnek és megtehetik hogy unalmukban kitaláljanak ilyen bullshiteket.

2023. jún. 11. 07:46
 8/31 anonim ***** válasza:
34%

Még egy gondolat jutott eszembe, ahogy olvastam a 4. választ.

Utódlás.

Ha a saját nemedhet vonzódsz, nem alapítasz családod (nem csinálsz gyereket), nem növeled tovább a túlnépesedési rátát. Na, így is lehet népességet csökkenteni.

1-es válaszoló voltam

(Ezt is leszavazhatjátok, attól még igaz marad, hogy az egótok ezt nem akarja beismerni.)

2023. jún. 11. 07:50
 9/31 anonim ***** válasza:
18%

#1 igazy de miért akarnának népességet csökkenteni? Pontosabban miért ITT akarnának népesseget csökkenteni?

Ahol a legjobban tolják ezt a propagandát ott egyrészt a legelfogadóbbak az emberek a témával kapcsolatban a világon, másrészt elöregedik a társadalom, nincsenek gyerekek. Ez a nagyvallalatoknak sem érdeke mert nem lesz munkaerő, nem lesz kit kihasználni.

2023. jún. 11. 07:56
 10/31 anonim ***** válasza:
51%
Eddig semmi bajom sem volt velük. De ami a filmekben megy. Szinte minden filmben , kötelező csókozó férfiakat rakni!! Kezdem őket utálni.
2023. jún. 11. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!