Miért nem bírom az otthonlétet?
Figyelt kérdés
Ingerlékeny, levert, szomorú leszek tőle. Nem élek rossz körülmények közt, semmilyen szempontból, még a légkör is rendben van, mindenki kijön mindenkivel. De ha nem kis híján csak aludni járok haza rosszul vagyok. Még egy pár órás program (pl. nagybevásárlás) is baromi kevés, mennék tovább. Akkor érzem különösen, amikor napokig alig, vagy egyáltalán nem vagyok itthon, olyankor tele vagyok élettel, jól érzem magam. Miért?2023. jún. 27. 17:35
1/2 anonim válasza:
Mindenki megy világgá mikor felnő. Kisgyerekkor szól csak arrol hogy suli után meg hetvégén csak a családdal vagy.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy most lettél felnőtt vagy már saját gyerekeid vannak és így menekülsz otthonról. Mert az nem annyira normális, de ha fiatal vagy, akkor semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!