Katona vagyok, betegség miatt otthon kell legyek és voltam már avizni (alkalmassági vizsgálat, ott alkalmatlant adtak) átvezényelhetnek máshová, hogy máshol töltsem el az otthonlétem?
ha van érvényes avid akkor, igen!
De egy pk sem vezényelné el egy megbízható emberét sem tanfolyamon kívül sehova.
Ha fellebezel akkor masodfokon fognak donteni, vagy leveszik a korlatozast vagy nem. Szamit az is hogy mi miatt kaptal korlatozast. Szem, pszichologia, hallas, sebeszet vagy mire…
De ha alkalmatlan leszel, akkor nem toltheted be a lovesz beosztast, ergo nem atvezenyelnek, hanem athelyezni fognak egy nem lovesz beosztasba.
Nem fellebbeztem az első fok ellen (leakarok szerelni egészségügyi okokból), szem probléma miatt vagyok alkalmatlan, kb egyik szememre sem látol ha kimegyek a lakásból
Avi azt mondta h alkalmatlan vagyok a beosztásomra
De ha avi (elsofok) döntés ellen nem fellebbezek, es utana nem fogadom el a beosztást amit találnak akkor leszerelhetek?
És amíg ez a beosztás keresés megy, én vezényelhető fogható vagyok?
'kimozdulni nemnagyon tudok max boltba'
Én ha már a boltig el tudok menni, akkor el tudok a kocsmáig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!