Katona vagyok, betegség miatt otthon kell legyek és voltam már avizni (alkalmassági vizsgálat, ott alkalmatlant adtak) átvezényelhetnek máshová, hogy máshol töltsem el az otthonlétem?
Figyelt kérdés
Műtét előtt vagyok, kimozdulni nemnagyon tudok max boltba2022. dec. 2. 19:46
11/19 anonim válasza:
Amig nem kerulsz uj beosztasba addig a regit latod el, igen. Ha fellebezzel az elso fok ellen, akkor a masodfok eredmenyeig is maradsz a korabbi beosztasban. Ergo igen, hatarra stb-re lekuldhetnek. De ha tenyleg nem latsz akkor lemesz szimplan a csapatorvoshoz, megmondod hogy masodfok eredmenyere varsz, nagyon rossz a szemed, megvizsgal es ki fog irni eu szabira ha tenyleg annyira rossz a helyzet.
12/19 A kérdező kommentje:
És ha nem fellebbeztem?
Mert kiderult azota, hogy meghallgatták az egyszeru ember szavát is és az akaratom érvényesült azaz nem fellebbeztem az avi döntés ellen
2022. dec. 15. 16:52
13/19 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ulj le es beszeld meg ezt a parancsnokoddal :D ha tenyleg ez az oka hogy elakarsz menni es tenyleg komoly gond van a szemeddel nem csak valami kifogast keresel, akkor kizartnak tartom hogy ott tartson.
14/19 A kérdező kommentje:
Tudom
De sajnos nem adnak felvilagositast, nem foglalkoznak az állománnyal
2022. dec. 15. 23:38
16/19 A kérdező kommentje:
39
2022. dec. 16. 01:09
18/19 anonim válasza:
Akkor hagyod ott a katonaságot, amikor akarod.
19/19 A kérdező kommentje:
Azóta pozitív irányba fordult már az ügy szerencsére
2022. dec. 29. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!