Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a felkelés utáni, reggeli...

Mik a felkelés utáni, reggeli rutinotok, és mivel ütitek el az időt este lefekvésig?

Figyelt kérdés
Milyen napi rendszeres megszokásaitok vannak pl?

#Napi,rutin
2023. jún. 27. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Mozogni mozgok én munka közben is éppen eleget..."

Minden tespedt ezt mondja.

2023. jún. 27. 17:40
 12/17 BlackSword ***** válasza:
#11, Na akkor holnap jössz velem kézbesíteni... egy kis segítség mindig jól jön...
2023. jún. 27. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 A postás biciklivel sokan beesnének a bokorba kanyarnál, olyan nehéz hajtani.
2023. jún. 27. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Tisztába rakom a gyereket, aztán megetetem. Utána megy a játszószőnyegre, addig én tudok wc-re menni, arcot tisztátani és fényvédőzni, fésülködni, felöltözni, inni egy pohár vizet, esetleg csinálni egy kancsó teát. Mire ezekkel végzem általában az ő türelme is elfogy, úgyhogy felveszem és onnantól a nap hátralévő részében kb vele foglalkozom. Nyilván igyekszem közben haladni a dolgaimmal, házimunkát csinálok, megyek ide-oda, olvasok amennyit tudok. De a napjaimat most a babázás határozza meg.

Mozgok én eleget, a gyerek csak babakocsiban hajlandó aludni, úgyhogy rengeteget tologatom. Meg emlegetem folyton, tiszta izmos a karom már.

2023. jún. 27. 22:15
 15/17 BlackSword ***** válasza:
#13 nem vészes az, csak az első 5-10 percben fura, hogy nem látod az első kereket... mondjuk az utat kell nézni, nem azt... igaz a multkor egy sima bringás zavart be majdnem az árokba, pedig ő kanyarodott balra, én jobbra, de csak nem akart elférni kívül... pedig 2 autó is simán elfért volna...
2023. jún. 28. 05:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Dolgozom
2023. jún. 28. 07:29
 17/17 A kérdező kommentje:

15-ös.

Télen nagyon rossz a postai kézbesítés azzal a fura biciklivel?

2023. jún. 28. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!