Csak szerintem van felhígulva elég sok minden?
Gondolok pl. akár a világra, akkor sok emberre, emberi értékekre, egyéb szakmákra/foglalkozásokra, mint pl. rendőr, orvos, stb.
Hogy látjátok?
Nemcsak a politikusok hanem lassan már minden.
Mintha a hülyeség olyan szinten globális méreteket öltött volna, hogy az lenne a természetes. Ami meg normális, az hülyeség.
Én a mekis kólánál érzem ezt.
Egyébként ez a "minden egyre rosszabb" talán a legbanálisabb, legkevésbé eredeti vélemény, ha már felmerül az intellektuális igényesség kérdése.
"a közöny es az ego mindenekelőtt"
. Ha meg kiállsz magadért vagy másokért, akkor woke meg libsi vagy.
Hagyjuk ezt az áldozattudatot.
Az orvosok többsége sz@rik mindenre. Vicc, hogy 2-3 hónap múlva kapsz időpontot, mert sokan vannak. Aztán odamész pl 20 perccel előbb, sehol senki, kifelé szintén.
Meg sem néznek, messziröl kérdezi, mi a gond.
A gyári munkahelyeken, aláznak ezerrel. Akinek nem vagy szimpi, addig hajt, amig elraknak, kiraknak. A "nagyobbaknak" nyalni kell ezerrel, sajnos csak az ilyenek boldogulnak. El vannak szállva, pedig ők is ugyanolyan gyári parasztok.
A családoknak sem jó, ez a 3 műszak. Vagy anyuci, vagy apuci nincs otthon, a gyerek unatkozik. Megy mobil, a játék, a hülyeség ezerrel.
Kiváncsi vagyok,.nyáron hány baleset, vagy haláleset lesz a tizenévesek között ilyenek miatt, hogy vonatra mászás, vagy meddig birjuk levegő nélkül verseny.
Bocsi, hosszú lett, pedig még lenne mit irni 😎😬
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!