Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem van felhígulva...

Csak szerintem van felhígulva elég sok minden?

Figyelt kérdés

Gondolok pl. akár a világra, akkor sok emberre, emberi értékekre, egyéb szakmákra/foglalkozásokra, mint pl. rendőr, orvos, stb.

Hogy látjátok?

2023. jún. 27. 08:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Jól látod! Nézd meg a politikusokat. Egyre hülyébbek.
2023. jún. 27. 08:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Nemcsak a politikusok hanem lassan már minden.

Mintha a hülyeség olyan szinten globális méreteket öltött volna, hogy az lenne a természetes. Ami meg normális, az hülyeség.

2023. jún. 27. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Mert boldog boldogtalannak diplomát osztogatnak, csak észt nem adnak hozzá. Tisztelet a kivételnek.
2023. jún. 27. 09:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a kettőtök válaszát! Igen, ilyesmire gondolok még.
2023. jún. 27. 09:05
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Én a mekis kólánál érzem ezt.

Egyébként ez a "minden egyre rosszabb" talán a legbanálisabb, legkevésbé eredeti vélemény, ha már felmerül az intellektuális igényesség kérdése.

2023. jún. 27. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Én szinte mindent hígitok:tejföl,lekvár,túró,öntetek,mosogatószer....
2023. jún. 27. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Igen, én is hasonlóan látom, főleg az emberi értékek kerültek a kukába...a közöny es az ego mindenekelőtt, akinek inge.. sajna.. Merjél feltenni egy kérdést valahol, az esetek nagy %-ban el leszel küldve oda.. vagy kapsz egy megvetést az arcán annak a valakitől amiért kérdezni mertél ?! ... Sajna...
2023. jún. 27. 09:45
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

"a közöny es az ego mindenekelőtt"

. Ha meg kiállsz magadért vagy másokért, akkor woke meg libsi vagy.

Hagyjuk ezt az áldozattudatot.

2023. jún. 27. 09:52
 9/11 anonim ***** válasza:
29%

Az orvosok többsége sz@rik mindenre. Vicc, hogy 2-3 hónap múlva kapsz időpontot, mert sokan vannak. Aztán odamész pl 20 perccel előbb, sehol senki, kifelé szintén.

Meg sem néznek, messziröl kérdezi, mi a gond.

A gyári munkahelyeken, aláznak ezerrel. Akinek nem vagy szimpi, addig hajt, amig elraknak, kiraknak. A "nagyobbaknak" nyalni kell ezerrel, sajnos csak az ilyenek boldogulnak. El vannak szállva, pedig ők is ugyanolyan gyári parasztok.

A családoknak sem jó, ez a 3 műszak. Vagy anyuci, vagy apuci nincs otthon, a gyerek unatkozik. Megy mobil, a játék, a hülyeség ezerrel.

Kiváncsi vagyok,.nyáron hány baleset, vagy haláleset lesz a tizenévesek között ilyenek miatt, hogy vonatra mászás, vagy meddig birjuk levegő nélkül verseny.

Bocsi, hosszú lett, pedig még lenne mit irni 😎😬

2023. jún. 27. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek: az emberi kapcsolatok 0-k, majdnem mindenki az lehet ebben az országban egy 1-6 hónapos tanfolyam által, ami csak akar lenni.
2023. jún. 27. 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!