Az emberek többsége azt gondolja ,hogy segítőkész de mikor oda kerül a sor miért nem akar segíteni?
A minap sajnos kifutottam a keretből. Lettek váratlan kiadásaim és már élelmiszerre se futotta.A kamra üres volt így hó végéhez közeledve. Fizetésig 2-3 napom volt. lementem abba a kisboltba ahol mindig is vásároltam . Ezt a boltot magánvállalkozóként üzemelteti valaki. A lényeg ,hogy megkérdeztem az eladót ,hogy mivel törzsvásárló vagyok nem-e tudna vagy 2-3 ezer forintnyi élelmiszerrel kisegíteni addig míg nem kapom meg a fizum..simán mondta hogy hogyan képzelem én ezt . hogy menjek onnan mert ők ilyet nem csinálnak. és hoppon is maradtam. csak mellékesen megjegyzem nem egy szakadt ember vagyok ..egész jól szituált és normális beszédkésségel rendelkezem. Szóval abszolút egy nagy kérdőjelként maradt meg bennem ez a történet...
(múlt időben írtam ,de ez a jelenben történik,történt)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!