Az igazi férfi szereti a sört, a foci és a hasát. Ezt mennyire látjátok így?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 13:09
11/35 anonim válasza:
Nem is értem. Szerintem ettől a sör+foci+has kombótól a többségnek nem az igazi férfi, hanem egy fotelban, sörrel a kezében izzadó, böfögő 130 kilós here jut eszébe, aki épp qrvaanyázza a kapust, merthogy azt még ő is kivédte volna. Legfeljebb nagyapáink idejében vagy az eltérő kultúrában kapcsolják ezeket össze.
13/35 anonim válasza:
Nem ettől lesz valami férfi. A pasim utálja a focit, és nem is iszik, soha nem is ivott, mégis férfiként viselkedik, nem úgy mint a sok díszbu zi, akiket napi szinten látok az utcán.
16/35 anonim válasza:
Nekem bejönne. Lehet én vagyok régimòdi felfogàsú nö de nekem ezek vonzòak :)
17/35 Noren1989 válasza:
Utálom a focit, nem szeretem a sört és nem szeretek enni, csak főzni.
A naciban levő dolgok tanulsága szerint igazi férfi vagyok.
18/35 anonim válasza:
Nem értek egyet ezzel. Bár magyarok vagyunk, szereünk a XXI. sz.-ban is min. a XVII. sz. szintjén élni.
19/35 anonim válasza:
Ha 20 évvel ezelőtt mondod ezt, akkor sztereotípia szinten ez jutna eszembe, de azóta hálaistennek többek lettek a férfiak.
20/35 anonim válasza:
Nem, ezek a proli férfiak jellemzői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!