Lányok, egy ilyen férfi nektek mennyire számít jóképűnek, ha egyáltalán annak látjátok?
Figyelt kérdés
Én hasonlóan nézek ki, az arcformám, a szemem színe és a hajam színe is ilyen, viszont nekem nincs szakállam, illetve 20 évvel fiatalabb vagyok.
Mit gondoltok, jóképűnek számít, vagy sem?
2023. ápr. 20. 19:33
1/9 anonim válasza:
Én személy szerint igazán jóképűnek látom, nekem tetszik.(nem ismerkedem)
3/9 A kérdező kommentje:
Azóta megváltozott a kép, szerintem kicserélték a youtube videó thumbnailjét, ugyanis onna származik.
Feltöltöm mégegyszer: [link]
2023. ápr. 20. 20:17
4/9 anonim válasza:
A 2. vagyok,az előbb tényleg másik képet láttam. Ezen jobban néz ki, amit most linkeltél.
5/9 anonim válasza:
Nagyon jóképű, bár nem az én korosztályom. Azért ha bepróbálkozna, nem rugdosnám ki az ágyamból :D
6/9 anonim válasza:
Nem pont az esetem, de ettől függetlenül jóképűnek találom.
7/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Olaszosan néz ki, nekem meg valamiért a sápadt emberek jönnek be.
8/9 anonim válasza:
Nem a zsánerem, de jóképű, nincs vele semmi gond. Nekem is inkább a világosabb tónusok jönnek be, viszont ha bepróbálkozna, örömmel fogadnám. Nyilván nem a külső az elsődleges szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!