Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Nállatok előnynek,...

Lányok! Nállatok előnynek, vagy hátránylak számít ha egy pasi divattervezőnek tanul? Vagy egyáltalán nem befolyásol benneteket?

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 22:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is divattervezőnek tanulok és nekem nagyon bejön ha egy pasi is annak tanul. Valamilyen szinten egy álmom is, hogy a párom is ezzel foglalkozzon. :) Szóval szerintem nem befolyásol semmit.
2012. okt. 25. 22:05
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Nekem teljesen mindegy minek tanul egy pasi, semmit nem számít.
2012. okt. 25. 22:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem hátrány, bárcsak ilyen pasim lenne
2012. okt. 25. 22:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásol egyáltalán.
2012. okt. 25. 22:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vonzónak találnám, mert akkor ad a külsejére és van stílusa. :)

Hány éves vagy? Megírnád privátban? :)

(És ne haragudj, de az "nálatok").

2012. okt. 25. 22:09
 6/18 A kérdező kommentje:

Oh' köszönöm-köszi! Ezt jó tudni! :)

20 vagyok! És semmi gond! Nem magyarul tanulok, így hallás alapjánn írok. Ezért a helyesírásom néha :/

2012. okt. 25. 22:17
 7/18 anonim ***** válasza:
Engem kicsit bevallom, hogy feszélyezne. Hogy mikor mi ketten kimozdulunk, akkor "jön vele" a munkája és beleszól az öltözködésembe :D Jó, nincs rajtam kivetni való, egyedül az önbizalmam az, amire ráférne egy kis tuning. Magamból igyekszem mindig a legtöbbet kihozni. Azzal nincs bajom, hogy egy fiú ezt tanulja, mert aranyos. Egyszerűen csak nem szeretném, ha mondjuk rám is munkadarabként tekintene.
2012. okt. 26. 07:58
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát öööö... biztos nem zavarna, ha biztos lennék benne, hogy teljes mértékben hetero. Nincsenek előítéleteim, mindenki azt csinál amit akar, de azért a férfi divattervezők 98 %-a bu.zi. Ezért mindenképpen körüljárnám a témát, nehogy később seggrepacsira menjek haza.
2012. okt. 26. 10:44
 9/18 anonim ***** válasza:
hát nálam semelyik igazából :D annyinak örülnék,hogy jó fantáziája,és ügyes keze van hozzá (: viszont azon nagyon kiakadnék,ha b*szogtatna,hogy én hogyan öltözködöm,mivel én nem követem a "divatot",hanem meg van az egyéni stílusom,és nem kérek véleményt :D
2012. okt. 26. 20:38
 10/18 A kérdező kommentje:

Igazából mindenki követi a divatot.! Ez TÉNY! :))

Azt viszont értékelem, ha egy lánynak saját stílusa van!

Utálom a mostani "klónokat"!

2012. okt. 26. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!