1/10 anonim válasza:
Tom Cruise? Photoshoppolva van? Igen, nekem ő tízes, és a színészi játéka is.
(Sokkal inkább tartom színésznek, mint Brad Pittet, aki inkább csak szép.)
Ja, és nem hiszem, hogy 30 alatt sok lány bukna rá, inkább az idősebbek :)
2/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Talán megborotválkozva javulna a helyzet, de így simán elmennék mellette az utcán, számomra csak a táj része lenne.
4/10 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon tetszik :)
És első, 30 alatt vagyok, jóval.
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy szep ferfinek szamit, de nekem semmitmondo az arca. Lehet azert, mert van barataom, es mas pasi nem erdekel egyaltalan. Persze jol nez ki,, ezt kar lenne tagadni, de nem fog meg kulonosebben.
6/10 anonim válasza:
Helyes, de nem az én stílusom. Ettől persze még boldogan jönnék össze egy ilyen arcú pasival, csak nem tudom rá azt mondani, hogy nekem ő lenne az abszolút 10-es ideál. 16l
7/10 anonim válasza:
Ezen a képen 10-es, igen... amúgy inkább 8-9-es. Amúgy jó pasi ez a Tom Cruise, bírom. Nekem a magasságomhoz is passzolna. :)
9/10 anonim válasza:
Kicsit rövidebb hajjal jobban tetszene ez az arc. Amúgy 10-ből 10. :)
10/10 anonim válasza:
Valahogy nekem sem jön be, nem mondom, hogy csúnya, mert nem az, egyszerűen nem az esetem. Bezzeg Jake Gyllenhaal: [link] :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!