Szerintetek gagyi ha egy srác hobbija az olvasás?
Rengeteget olvasok és valahogy olyan mintha csak nôk járnának könyvtárba rajtam kívül. :D
Az elôzô kapcsolatomban pedig konfliktust is szült, mert az akkori barátnôm meg abszolút nem tudta sem értékelni sem megérteni, hogy mi a jó ebben. Azóta kevésbé is nyitok ismerkedésre. 22F
Annyira meglátszik egy emberen az olvasottság, hogy az hihetetlen: a stílusa, a szókincse, a tájékozottsága, az ismeretanyaga stb. mind pozitív kisugárzást ad egy kapcsolat kezdetéhez!
Értékes ember vagy!
Kedves Autista törpe!
Ha kelló olvasottsággal, kellő intelligenciával rendelkeznél, akkor észre vetted volna magad; a te stílusodra senki nem kíváncsi, a "prolizós" megnyilvánulásaid eléggé szint-alattiak...
Nem vagy érdekes, nem vagy vitaképes.
Ennyi.
Élj boldogul! (ha tudsz)
#24 Szépen megfogalmaztad a nagy büdös semmit.
Tekintve, hogy a korábbi normális válaszom lepontozására még csak véletlenül sem kaptam sem választ sem érvet. Kellő olvasottsággal és intelligenciával rendelkezem ahhoz, hogy lássam, önmagában puszta olvasás nem FELTÉTLENÜL teszi az embert sem értékessé, sem vonzóvá, sem kiemelkedővé.
Szerintem érthetően kifejeztem magam az első kommentjeimben, senkit nem megsértve.
Arról nem én tehetek, hogy a sok agyonolvasott proli, nem képes értelmes véleményt kifejteni.
Sajnos a mai világban mindenki csak a telefonját bújja. Rengetegen nem olvasnak (vagy csak keveset). Pedig a szellemi tudás fejlesztése elengedhetetlen. Ezt pedig főleg olvasással érhető el. Az olvasás által sokrétű lesz a gondolkodásmódunk és tájékozottabbak leszünk.
Persze nem kell szeretnünk olvasni, de valamennyi olvasás (bármilyen módon) azért mindig kell.
Szívesen. :)
Sose feledd.
Olvasni jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!