Hol érdemes olvasó társakat keresni?
Érdekesnek találtam a kérdésed. Ez hogyan tudna működni, mi az elképzelésed?
29/F
Én ismerek egy oldalt, ahol könyveket lehet írni és más által írt, nem hivatalos könyveket olvasni. Nekem is vannak ott barátaim akikkel bár nem szoktam találkozni de jó velük beszélni vagy a könyvüket olvasni. Amúgy megbízható az oldal, több ezren használják.
Wattpad.com
Szerintem kicsit félreértették a kérdést. Olyan helyet ismerek ahol lehet írni, használom is rendszeresen, inkább olyat szeretnék, ami a hasonló érdeklődésű embereket segít összehozni. Felőlem az akár egy facebook oldal is lehet, ha főképp ezzel foglalkozik.
Az első üzenetre pedig: kicsit olyan mint egy könyv klub, de nem mindenki ugyan azt olvassa. Egyszerűen ott lenne egy társaság, aki meg tudja beszélni mit olvasott, milyen volt, tudnánk könyvet ajánlani egymásnak, stb...
A kérdés az, hogy a ti tapasztalataitok alapján, hol lehet ilyen társaságot összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!