Van 100000 forintom a nyárra mire költsem? Programok,êtelek,tárgyak ,utazás,bármi jöhet hogy szerintetek mire érdemes költeni
Figyelt kérdés
Tudom arra költsem ami engem érdekel,de most új dolgokat akarok ebből a kevés pénzből kihozni😅2022. ápr. 14. 13:07
2/15 anonim válasza:
Azt neked kell pedig tudni...egy jó tanácsot adhatok. Élményeket vegyél rajta és ne targyakat. Például utazz el, vagy menj fesztiválra, szervezz magadnak olyan programot ahol új dolgokat próbálhatsz ki, satöbbi.
3/15 anonim válasza:
Költsd közös programokra velem;)
4/15 anonim válasza:
Múltkor láttam Android app fejlesztő tanfolyamot 90 ezerért.
Megtanulsz appokat fejleszteni és árulod őket a Play Store-ban.
5/15 anonim válasza:
Fektesd a jövődbe, sok kicsi sokra megy.
8/15 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást, de "ilyen kis összeg" is lehet jelentős a jövőbe fektetés szempontjából.
9/15 anonim válasza:
Gyorsan költsd el, vagy vegyél belőle valami valutát, mert nyár végére szart se fog érni.
10/15 anonim válasza:
Nyugi, én is le lettem pontozva, pedig az volt a kérése a kérdezőnek, hogy adjunk tippeket, programok is jöhetnek én meg programot írtam javaslatnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!