Ismerkedni szórakozóhelyen kívül hol érdemes?
Keress akkor.
Ha engem valaki csak úgy leszólítana a plázában, mert ismerkedni támad kedve, ott helyben nyakonvágnám.
De ha egy kiállításon, vagy koncerten jön oda hozzám valaki, akivel már feltehetően azonos az érdeklődési körünk, az már bíztatóbb, mert legalább el lehet kezdeni a beszélgetést valamiről.
3# "Keress akkor" LOL
Az eszedbe sem jut, hogy vannak olyan hobbik, amiket nem szokás közösségben végezni és nincsenek erre kialakult helyek? Mint például az olvasás, a kreatív hobbik, a gasztro hobbik, hogy felsoroljak párat....
LEL
Nekem is olyan hobbiaim vannak, amiket egyedül végzek (olvasás, festés, zenélés, kondi), de ha olyan igényem lenne, hogy ismerkedni szeretnék, akkor elmegyek egy könyvcsoportba, vagy koncertre, vagy edzőtáborba, vagy futóversenyre, vagy ha főzni szeretek, akkor valami gasztrokulturális rendezvényre látogatok.
Ehhez nem kell diploma.
Miért kéne a fél országot átutazni?
A legkisebb városkában is van valami társas elfoglaltság. Falun élek, vidéken én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!