Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gagyi ha egy srác...

Szerintetek gagyi ha egy srác hobbija az olvasás?

Figyelt kérdés

Rengeteget olvasok és valahogy olyan mintha csak nôk járnának könyvtárba rajtam kívül. :D

Az elôzô kapcsolatomban pedig konfliktust is szült, mert az akkori barátnôm meg abszolút nem tudta sem értékelni sem megérteni, hogy mi a jó ebben. Azóta kevésbé is nyitok ismerkedésre. 22F

2023. jún. 23. 13:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

olvasas nem szeretete/ szeretese(?) miatt*

Ez eleg rossz megfogalmazasa, bocsi. Nem magyar az anyanyelvem, meg kuzdok vele. (ebben is nagy hasznomra valik az olvasas magyar nyelven)

2023. jún. 23. 14:21
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, jól teszed.
2023. jún. 23. 14:48
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
Az a gagyi, hogy ennyire fennakadsz rajta, mit gondolnak mások.
2023. jún. 23. 14:53
 14/31 anonim ***** válasza:
8%
Lepontozás az megy, de érvet azt továbbra sem hallottam a sok agyonolvasott prolitól. Gratulálok nektek ;)
2023. jún. 23. 14:56
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem ciki, sokkal értelmesebb elfoglaltság mintha, a telefont nyomnád, vagy vásárolgatnál vagy innál... szerintem művelődsz minden szinten, akkor is ha csak egy életrajzit vagy krimit olvasol el, máris feljlődik a szókincsed. :)
2023. jún. 23. 15:31
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

Értelmes, intellektuális, művelt és gondolkodó embernek kötelező! 😊 Szükség van szellemi táplálékra. Akinek az elméje nem éhezik rá, az ha nem is mindent, de sok mindent elárul róla. Párkapcsolat pedig hogy is működhetne, ha nem vagytok ugyanazon az értelmi szinten.

Most megyek, be is pakolom az utazásra tartogatott könyveim. Nincs csodálatosabb háttérzaj a tengermorajlásnál.

2023. jún. 23. 17:29
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra sem hallottam ellenérvet egyetlen agyonolvasott prolitól sem.
2023. jún. 23. 18:11
 18/31 anonim ***** válasza:
69%

Az olvasas az egyik leghasznosabb hobbi, legy ra buszke:)

A gameles, na az pl gagyi

2023. jún. 23. 18:51
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki.

Imádok olvasni. :)

A harry potter regények szeretették meg velem az olvasást, azóta imádok mindenfajta regényt,novellát olvasni. :)

Most Stephen King regényeire kattantam rá.

2023. jún. 23. 19:02
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem vonz, ha egy pasi olvas.

Üdv, egy Moly.

2023. jún. 23. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!