Szerintetek gagyi ha egy srác hobbija az olvasás?
Rengeteget olvasok és valahogy olyan mintha csak nôk járnának könyvtárba rajtam kívül. :D
Az elôzô kapcsolatomban pedig konfliktust is szült, mert az akkori barátnôm meg abszolút nem tudta sem értékelni sem megérteni, hogy mi a jó ebben. Azóta kevésbé is nyitok ismerkedésre. 22F
olvasas nem szeretete/ szeretese(?) miatt*
Ez eleg rossz megfogalmazasa, bocsi. Nem magyar az anyanyelvem, meg kuzdok vele. (ebben is nagy hasznomra valik az olvasas magyar nyelven)
Értelmes, intellektuális, művelt és gondolkodó embernek kötelező! 😊 Szükség van szellemi táplálékra. Akinek az elméje nem éhezik rá, az ha nem is mindent, de sok mindent elárul róla. Párkapcsolat pedig hogy is működhetne, ha nem vagytok ugyanazon az értelmi szinten.
Most megyek, be is pakolom az utazásra tartogatott könyveim. Nincs csodálatosabb háttérzaj a tengermorajlásnál.
Az olvasas az egyik leghasznosabb hobbi, legy ra buszke:)
A gameles, na az pl gagyi
Dehogy ciki.
Imádok olvasni. :)
A harry potter regények szeretették meg velem az olvasást, azóta imádok mindenfajta regényt,novellát olvasni. :)
Most Stephen King regényeire kattantam rá.
Engem vonz, ha egy pasi olvas.
Üdv, egy Moly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!