Vannak még itt olyanok, akiknek a világépítés a hobbijuk?
Ez azt jelenti, hogy például regény, vagy novellaírás céljából építetek egy elképzelt világot, amibe aztán elhelyezitek a történetet, helyszíneket, városokat, szereplőket kreáltok, ilyenek.
Bár én térképkészítésben nem vagyok túl jó, de Azgaar's Fantasy Map Generátorát használom, utána PS-ban már mennek a határok, városok, egyéb helyek bejelölése.
Én tizenéves srác vagyok, szeretek olvasni, de bárkivel beszélgetek, ha ez a hobbija, vagy érdeklődik iránta.
Lehet társulhatnál valakihez, aki viszont pont a regényírásban jó. Nincs benne sok pénz, de hírnévnek, bulinak jó is lehet, főleg, ha bejön.
De akár te magad is megpróbálhatod. Nem kell tökéletesnek lennie, mert ha találsz valakit, aki ebben segít, az utólag lektorálhatja, hozzátehet, stb. Neked elég "annyit" kitalálni, hogy a világban élő emberek és/vagy lényeg hogyan tengetik napjaikat.
A Trónok harca írója pl. úgy csinálja, hogy kitalál különböző szereplőket, akiknek megírja a saját történetét, és a végén ezeket összefűzi egy közös történetbe, ahol a szálak vagy találkoznak vagy nem, de a világ azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!