Ki tudnád fejteni nekem?
Szeretnék többet tudni az omegaverse világról. :D
A történetemnek nagyon fontos alappillére lenne, ám hiába nézelődök az interneten, sehol sem találok bővebb ismertetést az alapvető Alfa-Béta-Omega "szentháromságnál", s az átlagban létező kasztrendszerről.
Mivel több könyvet is olvastam már ebben a témában a wattpadon, sikeresen összekavartam magam :D (éljen a csodás kapacitással megáldott agyam és én).
Volt valami a lázról is, arról konkrétan semmit sem találtam, az mpreg-ről nem is beszélve :o
Hálás lennék valami kis összefoglalóért a világ felépítéséről, akár egy történet ajánlásért, amiből még én is letudnám szűrni a kellő infókat.
Köszönöm ha segítesz! :)
Remélem tudsz angolul, nincs kedvem lefordítani az egészet:D de mindent megtalálsz itt, amire kíváncsi vagy
Talán, ha nem csak a wattpadon keresgetsz, megtaláltad volna, amit erről a témáról összeírtam az AO3-on magyarul...
Hidd el, nem csak wattpadon kutakodtam, de az írásodat nem találtam meg.:(
Köszönöm hogy elküldted!
Egyébként beleolvastam az előzőleg linkelt wattás angol leírásba, és az a véleményem, hogy kezdő íróként (de még ha írtam volna már többet, mint öt ABO novella) sem ajánlott belevinni a delta, és a gamma egyedeket, mert épp elég az alfa, béta, omega karakterek irányítása.
Plusz létezik az AO3-on is angol leírás, ami részletesebb, mint a wattpados, ha az én leírásom nem elég.
Vagy a Google [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!