Miért van az, hogy pár hete a hegymászó halálakor megoszlottak a vélemények és ment a vita, hogy szabad-e így élni, de azóta a sportmotoros és most a tengeralattjárósok halálakor elmaradnak ugyanezek a hangok?
Nem egészen ugyanazok a helyzetek. A hegymászó önként gyalogolt a halálba, mert vakmerő volt és túlvállalta magát. Évente több százan teljesítik az Everestet gond nélkül, csak annak nincs hírértéke (felmegy, csinál néhány képet, majd hazamegy). Tisztában volt a kockázatokkal, volt lehetősége visszafordulni, és nem tette meg.
A motoros és tengeralattjárós téma baleset volt, ott az áldozat tehetetlen és csak sodródik az eseménnyel.
Szerinted ha jönne egy hír, hogy a lavina elsodort oxigénpalackosokat, arról nem ugyanilyen viták mennének? Nem hinném, hogy csak a plusz oxigén számít.
Nem igazán értem a második mondatod, a Titanic megnézése is a határok feszegetése 3 km mélyen a tengerben...
Igen, vannak vélemények, de nem megy akkora sárdobálás.
Amúgy most látom, hogy a pakisztáni csávó a fiát is levitte, 19 éves volt. Megnéztem az életét, két gyerek van, egy fiú és egy lány (legalábbis a neve Alina). Szóval apa-fia meghalt, és így kihalt a család férfiága. Durva...
A motoros, hegymászó és tengeralattjáró utasai is önként vállalták, senki sem kényszerítette őket! Lesz még nagyon sok ilyen. Azt gondolják a pénz a minden, de a Földet nem lehet becsapni. A gravitáció dönt.
Hozzátartozók öröklik a vagyont + a mesés életbiztosítást.
Készítenek majd egy filmet az emlékükre és megy az élet tovább.
Mindenki hülye,aki nem tud a s.ggén nyugton maradni.Az emberek szétkomplikálják az életüket,és utána jön a baj.
Nem tudom,miért,de nekem ezek a buszos utazások jutnak eszembe,mi szerint menni kell horvátba vazze,meg ide oda vazze,mert otthon nem jó vazze,aztán amikor elalszik a sofőr,vagy bármi van és megtörténik a baj,akkor megy a lesegetés.
Egy ismerősöm mondta,hogy"bolygó zsidó"valamiért kénytelen mindig vándorolni.A FB-on mindenki lássa,hogy én utazgatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!