Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire illik megnézni a...

Mennyire illik megnézni a nőket a konditeremben?

Figyelt kérdés
Nagyon sok gyönyörű nő van a teremben és sokszor szenvedek, hogy nem szabad odanézni. Ha odapillantok 1szer 1szer az oké?
2023. jún. 21. 10:06
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
70%
#39 vagyok, 24.
2023. jún. 21. 15:36
 42/47 A kérdező kommentje:
értem, köszi a tanácsot!
2023. jún. 21. 15:41
 43/47 anonim ***** válasza:
96%

Én konditerembe nem járok, viszont biciklizek, futok, meg korizok. Mindezt általában bicónaciban és topban, vagy pólóban. Meg utcán is így közlekedem nyáron, sőt otthon is ebben vagyok. De nem azért hordom, hogy a férfiaknak tetsszen, hanem mert kényelmes és ebben érzem jól magam. Nincs párkapcsolatom és nem is szeretnék, nem vagyok rá alkalmas. Engem például nem zavar, ha megnéznek vagy bámulnak, mert nem veszek róla tudomást, nem nézek vissza, nem foglalkozom velük. Az viszont zavar, ha direkt megérintik, megfogják a s.ggemet. Ismeretleneknek ehhez nincs joguk.

37/N

2023. jún. 21. 16:42
 44/47 A kérdező kommentje:
44: Miért nem vagy alkalmas párkapcsolatra? Mi a baj?
2023. jún. 21. 17:38
 45/47 anonim ***** válasza:
96%
44-es vagyok. Volt, de nem működött. Azért kicsivel több mint másfél évig bírtuk. De nekem túl nagy a szabadságigényem, nem bírom az ilyen lekötöttséget, alkalmazkodást a másikhoz. Ez már persze régen volt, de azóta sem gondoltam arra, hogy nekem feltétlenül párkapcsolatban kéne élnem. Ez van, nem mindenki alkalmas hosszú távú társas együttélésre. Meg gyereknevelésre sem. S bár egyedül élek, de aktív társasági életem van munkahely és baráti kör szempontjából is. És nekem ez így tökéletesen megfelel.
2023. jún. 21. 18:16
 46/47 anonim ***** válasza:
23%

"Vannak csoportos órák ahol beszélgetünk is. Nem csak azért járnak az emberek, hogy testet építsenek."

Akkor most már értem, hogy aki túlsúlyos az azért IS túlsúlyos, mert ugye csicseregni könnyebb, mint vért izzadni és zsírt olvasztani.

Minden kifogást kitalálnak, csak ne szenvedjenek, aztán irány a McDonald's.

2023. jún. 21. 18:46
 47/47 anonim ***** válasza:
56%
Ha csak kicsit csorog a nyálad, és halkan lihegsz, az még elmegy. És persze csak lassan dikszréten simogasd magad közben.
2023. jún. 21. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!