Mennyire illik megnézni a nőket a konditeremben?
#24 "Úgy néztem ki, mint egy hajléktalan. És tudjátok mire jöttem rá? Hogy nektek K*RVÁRA MINDEGY! Ha látszik valakin hogy nőnemű, jön a bámulás, a szia cicázás, a dudálgatás, a b*sználak, meg a hasonlók."
Így van! Ez pontosan így van! Szinte ugyanezt éltem meg én is. Teljesen mindegy, milyen ruha van rajtam, ha úgy nézek ki, mint egy rakás sz.r, akkor is kapom a zaklatást nyilvános helyeken. SEMMIT nem kell ehhez 'kitenni'. Ez a k.rvanagy igazság.
A hülye, cicanadrágos szöveggel csak a saját ösztönlénységüket próbálják takargatni a fickók. Teljesen mindegy, hogy milyen ruha van egy nőn, ha feláll rá a péló, akkor jogosnak érzik a kanok, hogy zaklassák őt. Ez ennyi, ez amőbaszintű ösztönlénység, kár finomkodni.
#28 "Menjek végig úgy, hogy véletlenül se nézzek oldalra. A gyakorlatok közben úgy forditsam mindig a fejem, hogy nehogy ránézzek egy szép nőre?"
Tényleg olyan nehéz megérteni a különbséget a bámulás és az egy pillanatra ránézés között?
Igen #37, pontosan erről van szó. Ez a lényeg. Ne nézd a nőket az edzőteremben.
A kérdésed az volt, mennyire illik megnézni őket, a válaszok nagyrésze pedig meg is mondta neked: semennyire. Egy-egy véletlen pillantás oké, több pillantás vagy hosszan bámulás nem oké. Nem illik.
Azok a férfiak, akik itt most hőbörögnek, ti vagytok azok is, akik "csak nők léphetnek be" konditermek létezésének hírei alatt kommentelik, hogy ez mekkora hülyeség? Ugye nem? Mert miattatok jelentek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!