Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire illik megnézni a...

Mennyire illik megnézni a nőket a konditeremben?

Figyelt kérdés
Nagyon sok gyönyörű nő van a teremben és sokszor szenvedek, hogy nem szabad odanézni. Ha odapillantok 1szer 1szer az oké?
2023. jún. 21. 10:06
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
41%

#24 "Úgy néztem ki, mint egy hajléktalan. És tudjátok mire jöttem rá? Hogy nektek K*RVÁRA MINDEGY! Ha látszik valakin hogy nőnemű, jön a bámulás, a szia cicázás, a dudálgatás, a b*sználak, meg a hasonlók."

Így van! Ez pontosan így van! Szinte ugyanezt éltem meg én is. Teljesen mindegy, milyen ruha van rajtam, ha úgy nézek ki, mint egy rakás sz.r, akkor is kapom a zaklatást nyilvános helyeken. SEMMIT nem kell ehhez 'kitenni'. Ez a k.rvanagy igazság.

A hülye, cicanadrágos szöveggel csak a saját ösztönlénységüket próbálják takargatni a fickók. Teljesen mindegy, hogy milyen ruha van egy nőn, ha feláll rá a péló, akkor jogosnak érzik a kanok, hogy zaklassák őt. Ez ennyi, ez amőbaszintű ösztönlénység, kár finomkodni.

2023. jún. 21. 15:04
 32/47 anonim ***** válasza:
80%

#28 "Menjek végig úgy, hogy véletlenül se nézzek oldalra. A gyakorlatok közben úgy forditsam mindig a fejem, hogy nehogy ránézzek egy szép nőre?"

Tényleg olyan nehéz megérteni a különbséget a bámulás és az egy pillanatra ránézés között?

2023. jún. 21. 15:08
 33/47 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan lehet nézelődni. Például 10 másodpercenként 1 másodpercig. Szóval időnként oda pillantani. Ott egy rakás nő minden irányban, akiknek a testrefeszűlő ruhájuk, extrém módon kihangsulyozza a feneküket, mellüket, puncijukat. Az nem létezik hogy ne nézzen oda az ember.
2023. jún. 21. 15:21
 34/47 A kérdező kommentje:
32es: Ne haragudj én teljesen nem értem miről beszélsz. Sajnálom, ha rossz élményeid voltak. Elolvastad a kérdést?
2023. jún. 21. 15:22
 35/47 A kérdező kommentje:
33: hát éppen ezt kérdeztem :) De még egy nő sem válaszolt normálisan. Feltételezem nők akik ilyen sértett hangnemben reagálnak.
2023. jún. 21. 15:23
 36/47 A kérdező kommentje:
De a legtöbb reakció lényege akkor ez: Rám ne merjen nézni egyik mocsok férfi sem!
2023. jún. 21. 15:25
 37/47 anonim ***** válasza:
70%
#36 A 34-es megválaszolta. Most már világos? De egyébként tényleg, magadtól nem tudtad, hogy mi a különbség? Mert az úgy elég gáz...
2023. jún. 21. 15:28
 38/47 anonim ***** válasza:
66%

Igen #37, pontosan erről van szó. Ez a lényeg. Ne nézd a nőket az edzőteremben.

A kérdésed az volt, mennyire illik megnézni őket, a válaszok nagyrésze pedig meg is mondta neked: semennyire. Egy-egy véletlen pillantás oké, több pillantás vagy hosszan bámulás nem oké. Nem illik.

Azok a férfiak, akik itt most hőbörögnek, ti vagytok azok is, akik "csak nők léphetnek be" konditermek létezésének hírei alatt kommentelik, hogy ez mekkora hülyeség? Ugye nem? Mert miattatok jelentek meg.

2023. jún. 21. 15:29
 39/47 anonim ***** válasza:
59%
#39 Jó, de hát ő nem ezt a választ akarta hallani, úgyhogy ezek 'nem normális' válaszok a szemében. :)
2023. jún. 21. 15:34
 40/47 A kérdező kommentje:
39es: Hány éves vagy?
2023. jún. 21. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!