Mennyire illik megnézni a nőket a konditeremben?
Talán ha nem látna be az ember a feszülő, cicanacin át egész a pucsító nő p.ig, akkor egyszerűbb lenne nem bámulni őket.
Most őszintén, vajon minek öltöznek ilyen cuccokba? Ne álszenteskedjünk már... Ne félj azért ha a hegyomlás adonisz bámulná, nem lenne sok ellenvetése.
Szóval felteszel egy kérdést, hogy mennyire illik megbámulni őket. Erre hiába írják le sokan a véleményüket, csak az érti, amit mondasz, aki egyetért veled.
?
Akkor most mi volt a kérdésed célja?
Egyébként én az első választ írtam...
A cicanadrág a legkényelmesebb konditeremben való edzésre, nem akad bele semmibe. Ha bemész egy Decathlonba, látni fogod, hogy ez a leggyakoribb edzőruha, amit árulnak nekünk, sima sort, amit a férfiak szoktak/tudnak hordani, nem szokott lenni női verzióban. Ez van, a női ruhák 80%-a úgy van dizájnolva, hogy tapadjon.
A sportmelltartó meg ugyanaz, mint amikor egy férfi félmeztelenül edz. Én (szintén tapadós!) ujjatlanban szoktam edzeni amúgy, de megértem, mert mindenkinek melege van.
Ha a nők meg tudják állni, hogy ne bámulják a félmeztelen kigyúrt férfiakat vadállat módjára, akkor a férfiak is fordítva. A tiszteletről szól, és arról, mennyire veszed ember számba a másikat. A nők nem a te szórakoztatásodra vannak ott (vagy bárhol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!