Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire illik megnézni a...

Mennyire illik megnézni a nőket a konditeremben?

Figyelt kérdés
Nagyon sok gyönyörű nő van a teremben és sokszor szenvedek, hogy nem szabad odanézni. Ha odapillantok 1szer 1szer az oké?
2023. jún. 21. 10:06
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
32%
Nem hallottam még csoportos órákról. Ez max nagyobb konditermekben lehet. Tudod nem mindenki Pesten lakik.
2023. jún. 21. 11:07
 12/47 anonim ***** válasza:
50%

Talán ha nem látna be az ember a feszülő, cicanacin át egész a pucsító nő p.ig, akkor egyszerűbb lenne nem bámulni őket.

Most őszintén, vajon minek öltöznek ilyen cuccokba? Ne álszenteskedjünk már... Ne félj azért ha a hegyomlás adonisz bámulná, nem lenne sok ellenvetése.

2023. jún. 21. 11:09
 13/47 A kérdező kommentje:
Meg ilyen kommentek , hogy egy darab szar vagyok... Nem is ismer a kommentelő... Nekem ezekből a kommentekből az jön le, hogy elég sok nőnek súlyos sérülései vannak.
2023. jún. 21. 11:10
 14/47 A kérdező kommentje:
13as: na végre valaki érti amit mondok!!! Olyan cuccokat vesznek fel a csajok, hogy kb. mintha nem lenne rajtuk semmi!! SŐT! még jobban kiemeli mindenüket a ruha. Olyan passzos rajtuk a nadrág hogy total minden domborulat , hajlat látszik.
2023. jún. 21. 11:15
 15/47 anonim ***** válasza:
64%
Nem illik, de összvissz sportmelltartó + cicanadrágba/picsasortba se muszáj edzeni a nőknek, így ha így állnak oda, gondolom vállalják, ami ezzel járhat.
2023. jún. 21. 11:15
 16/47 A kérdező kommentje:
Úgy látom, most divat lett ez az extra passzos nadrág. Még van hogy utcára is felveszik. Ha meleg lennék vagy nő lennék akkor is megbámulnám, hogy most akkor ezt hogy??
2023. jún. 21. 11:19
 17/47 anonim ***** válasza:
73%

Szóval felteszel egy kérdést, hogy mennyire illik megbámulni őket. Erre hiába írják le sokan a véleményüket, csak az érti, amit mondasz, aki egyetért veled.

?

Akkor most mi volt a kérdésed célja?

Egyébként én az első választ írtam...

2023. jún. 21. 11:23
 18/47 anonim ***** válasza:
68%

A cicanadrág a legkényelmesebb konditeremben való edzésre, nem akad bele semmibe. Ha bemész egy Decathlonba, látni fogod, hogy ez a leggyakoribb edzőruha, amit árulnak nekünk, sima sort, amit a férfiak szoktak/tudnak hordani, nem szokott lenni női verzióban. Ez van, a női ruhák 80%-a úgy van dizájnolva, hogy tapadjon.

A sportmelltartó meg ugyanaz, mint amikor egy férfi félmeztelenül edz. Én (szintén tapadós!) ujjatlanban szoktam edzeni amúgy, de megértem, mert mindenkinek melege van.

Ha a nők meg tudják állni, hogy ne bámulják a félmeztelen kigyúrt férfiakat vadállat módjára, akkor a férfiak is fordítva. A tiszteletről szól, és arról, mennyire veszed ember számba a másikat. A nők nem a te szórakoztatásodra vannak ott (vagy bárhol).

2023. jún. 21. 11:24
 19/47 anonim ***** válasza:
38%

[link]

Ja hát vannak ilyenek 😂 aki ripanc az a gymbe is az marad

2023. jún. 21. 11:25
 20/47 A kérdező kommentje:
18: nem csak aki velem egyetért, de szerintem félreértés van itt. Mert ilyeneket irnak, hogy vadállat mondjára bámulod, meg hogy szardarab vagy... stb... holott ugyanezzel a problémával szembesül az összes haverom aki jár edzeni. Fura, hogy ennyire kibuknak itt egyesek ezen a dolgon.
2023. jún. 21. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!