Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire illik megnézni a...

Mennyire illik megnézni a nőket a konditeremben?

Figyelt kérdés
Nagyon sok gyönyörű nő van a teremben és sokszor szenvedek, hogy nem szabad odanézni. Ha odapillantok 1szer 1szer az oké?
2023. jún. 21. 10:06
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
63%

#21, Te meg ilyet írsz: "sokszor szenvedek, hogy nem szabad odanézni"

Azért eléggé erősen fogalmazol.

2023. jún. 21. 11:32
 22/47 A kérdező kommentje:
22: Igen, hát napi szinten járok, és van, hogy csajok ott tárogatnak full passzos nadrágban, minden látszik. Vagy gugolnak szép lassan 1 méterre tőlem. Szívem szerint odanéznék , de nem teszem.... Maximum úgy hogy elviszem arra a tekintetem. És igenis nagyon nehéz ezt megállni.
2023. jún. 21. 11:36
 23/47 anonim ***** válasza:
32%
#13 Azért veszek fel cicanadrágot vagy jóganadrágot mert SPD-s vagyok és nem bírom elviselni a lógós nadrágokat, amik épp hogy hozzádörzsölődnek a bőrömhöz, farmerban pedig nem lehet edzeni. De a k*rva anyámat nekem is, biztos r*banc vagyok, mert szeretném anélkül elhagyni a házat, hogy "rohamot kapnék" (ami önmagában egy nadrág miatt nem következne be, de ha egyéb körülmény is fennáll, pl egy macsó csávó ordíttatja a zenét a konditeremben, akkor már van rá esély). Egyébként boldog párkapcsolatban élek szóval pont nem szorulok rá random hegyomlások bámulására :)
2023. jún. 21. 11:58
 24/47 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy k*vára vicces hogy írják itt a válaszolók meg a kérdező hogy jaj hát a nők úgy vannak felöltözve akkor nyilván bámulni fogom őket. Mióta a munkahelyemen megtaperálta a mellemet a munkatársam (épp egy Suzy és Tekergős dekoltázs nélküli kislány póló és egy farmer volt rajtam, biztos nagggyon izgató volt), egy évig nem bírtam felvenni feszülős ruhát. Mindig olyat hordtam ami 2-3-4 számmal nagyobb, kardigán, mackó, lógós felső, bő belebújós pulóver. Volt hogy meg se fésülködtem, smink 0. Úgy néztem ki, mint egy hajléktalan. És tudjátok mire jöttem rá? Hogy nektek K*RVÁRA MINDEGY! Ha látszik valakin hogy nőnemű, jön a bámulás, a szia cicázás, a dudálgatás, a b*sználak, meg a hasonlók. Akkor is ha, mint írtam, úgy néz ki mint egy hajléktalan. Nektek tök mindegy. Néha elgondolkodtam, mikor már közel jártam ahhoz hogy megöljem magam, mert más kiutat már nem láttam, hogy ha nem fürödnék és nem mosnék hajat, akkor abbamaradna? Arra a szintre nem volt gyomrom lesüllyedni, elég volt hogy minden nőiességemről lemondtam. De igazából nem tudom teljes magabiztossággal rávágni, hogy megállítana titeket. Szóval abba lehet hagyni ezt, hogy "jaj ha cicanadrágot meg melltartót vesz fel akkor nyilván ezt kapja". Mindegy mit vesz fel, és mindegy hogy néz ki. Az a lényeg hogy nő legyen.
2023. jún. 21. 12:40
 25/47 anonim ***** válasza:
26%

Egy nagyon szomorú, de elég szélsőséges esetet írtál le, ami az öltözködést illeti.

Én is undorodom az ilyen zaklatóktól, de azért egy kihívóan öltözködő nőt megnézni guggolgatás közben szerintem egészen más kategória.

Illetve legyünk már őszinték, az instának pózoló kis cicababák nem a kényelem kedvéért öltöznek így...

2023. jún. 21. 12:50
 26/47 anonim ***** válasza:
35%

"Most őszintén, vajon minek öltöznek ilyen cuccokba?"

Jó, akkor elmondon, hogy a fogyatékosok is értsék: az agy-izom kapcsolat kialakításához fontos látni mozgás közben az izomzatot. A különbség a férfi és a női sportolók között, hogy a nők nem felsőtestre hangsúlyos edzést preferálnak, hanem fenékre, combra és a törzsizmokra.

Ha egy férfi lehet oversize trikóban vagy feszülős pólóban a teremben, akkor egy nő is lehet picsagatyában vagy testhez álló edzőnadrágban és sportmelltartóban.

Konkrétan hivatalosan is elfogadott sportruházatról hisztiztek. Nem érzitek nevetségesnek, hogy nem bírtok a véretekkel?

2023. jún. 21. 12:51
 27/47 A kérdező kommentje:

25ös: TE JÓ ÉG! Sajnálom h ilyet éltél át.

27es: Végülis akkor szerinted mi a megoldás? Mint fentebb írtam, az összes férfi ismerősöm, kollégám, ugyanígy érez a konditeremben ahogyan én. És igenis ezért is szeretek járni, mert szép nők vannak.

Szóval Neked az a tanácsod, hogy rá se nézzek senkire az edzőteremben. Menjek végig úgy, hogy véletlenül se nézzek oldalra. A gyakorlatok közben úgy forditsam mindig a fejem, hogy nehogy ránézzek egy szép nőre?

2023. jún. 21. 13:06
 28/47 anonim ***** válasza:
34%

"Szóval Neked az a tanácsod, hogy rá se nézzek senkire az edzőteremben. Menjek végig úgy, hogy véletlenül se nézzek oldalra. A gyakorlatok közben úgy forditsam mindig a fejem, hogy nehogy ránézzek egy szép nőre?"

. Ezt kinél olvastad?

2023. jún. 21. 13:13
 29/47 anonim ***** válasza:
14%
Nyugodtan nézzelödj. Én mereven bámulok, és közben folyik a nyálam.
2023. jún. 21. 13:44
 30/47 A kérdező kommentje:
30as: sehol nem olvastam, csak feltételezem hogy szerinted így kell edzeni... vagy mi a megoldás szerinted?
2023. jún. 21. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!