A kérdező szavazást indított:
Jéghideg
Kánikula
Mindkettő
Egyiksem
57 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nekem személy szerint jöhet bármelyik, elvagyok. A “szövődményeket” viszont egyiknél se szeretem (pl télen rendszerint késik a tömegközlekedés és az autóforgalom is araszol, sokkal nehezebb eljutni a-ból b-be, nyáron viszont sok a szúnyog, ilyesmi hátránya mindkettőnek van)
2/17 anonim válasza:
Napközben a kánikulát, éjszaka a hideget.
3/17 anonim válasza:
Inkább a hideget, mert felöltözni könnyebb.
4/17 anonim válasza:
"télen rendszerint késik a tömegközlekedés és az autóforgalom is araszol"
Nyáron is a Balaton felé... :-D
5/17 anonim válasza:
A kánikulát. Az sem az a kifejezett kéjhömpöly, de fázni még jobban utálok.
6/17 anonim válasza:
Ok, hàt én nem járok napi 2x a balaton fele. :D amúgy 10000+1 példàt lehetne írni, meg nyilván személyenként változik ki mit tapasztal.
8/17 anonim válasza:
"Ok, hàt én nem járok napi 2x a balaton fele"
Nem is tudnál. :-D Én meg sem kísérelem. Megérkezik a kánikula és beáll a Balaton felé minden út.
10/17 anonim válasza:
Fázós típus vagyok, úgyhogy inkább a kánikulát preferálom, de persze annak is van már egy olyan foka, ami őrjítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!