Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A jéghideget vagy a kánikulát...

A jéghideget vagy a kánikulát bírod jobban?

Figyelt kérdés

2023. jún. 19. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a hideg, mert felöltözni fel tudok, de levetkőzni egy pontnál tovább nem tudok.
2023. jún. 19. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Abszolút a hideg mivel egész nap a panelban vagyok

Most is rosszul vagyok, követhető napokban kész leszek

2023. jún. 19. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Téli gyerek lévén hidegpárti vagyok, fagypont alatt térek igazán magamhoz. 10 fok felett már melegem van, 20-nál kezdődnek a komolyabb gondok, 30 felett hozzám sem lehet szólni, a 40 fok feletti kánikula pedig előhozza belőlem a mindannyiunkban ott szunnyadó, ősi gyilkos ösztönt. Gyűlölöm a meleget és a napsütést, egész nyáron rosszul vagyok - magamtól is, mert utálok izzadni -, megmozdulni sem bírok, csak zokogni van energiám; és nem mellesleg azt is rühellem, hogy mindenhova magammal kell cipelnem egy napernyőt és másfél liter vizet, plusz két jégakkut, hogy borogatni tudjam magamat a betondzsungelben. Tavaly három hónapon át szinte zsinórban napi három-négy órákat tudtam aludni (azt is huszonhét részletben a vergődés miatt), nem szeretném ezt idén is megismételni.
2023. jún. 19. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
13 pedig holnaptól kezdődik
2023. jún. 19. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fázós vagyok, de még mindig a hideget bírom jobban, a meleget nem bírja a szervezetem, rosszul vagyok és minden bajom van. A hideg ellen könnyebb védekezni, mint a meleg ellen. Amúgy pont a közép utat szeretem, ami se hideg se meleg, de az lassan eltűnőben van. :(
2023. jún. 19. 22:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A hideget, méghozzá sokkal; fel tudok venni plusz réteget, illetve.. 32°C felett szédülök, fáj a fejem és nagyon le tud terhelni a hőség. Főleg, ha tartósan van jelen.
2023. jún. 19. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nincs mostanában igazán átmenet az időjárásban, gyerekkoromban elviselhetőbb volt, normális átmeneti idő volt ősszel és tavasszal, télen volt hó.
2023. jún. 20. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!