Az amerikaiak miért jéghidegen isszák a vízet, üdítőket?
Az én torkomat sokkolja a jeges víz.
Mégha 50 fok lenne se tudnám meginni.
Amerikában mindig szólnom kellett, hogy kíméljenek meg a sok jégkockától, elég ha szimplán hideg.
Mert így szeretik.
De ha szerinted emögött valami komplexebb dolog van, akkor légyszi vázold, mire gondolsz. Például, hogy 1934. július 18-án népszavazás útján döntötték el, vagy ilyesmi.
"ingyen is adhatnak, nem okozna veszeseget"
Na látod, ezért nem egy büfészakon kellett volna végezned, hogy ne irkáljál ide is marhaságokat.
Pl. a Coca és a Pepsi is azért lett gigászi méretű és évi sokmilliárdos nyereségű világcég, mert "ingyen" árulta a termékét....
(Szerencsére nem téged alkalmaztak.)
Erto olvasas -2-es, ulj le fiam. A CocaCola meg a Pepsi nyilvan penzert adja a suritmenyt az etteremnek, de nagyon nem azon az aron, amit te a boltokban latsz. Az etterem viszont az uditon gennyesre keresi magat, mert onkoltsegen 40 forint, neked meg kihozza 450-ert a 3dl kolat.
Bufeszak, kispajtas, az.
Igy szoktak meg.
Nem azert hogy sporoljanak az uditon azzal hogy telerakjak a poharat jeggel mert amugy sok helyen utantoltik a poharad mikozben eszel.
Pl rendelek sweet tea-t es ha latjak hogy fogy akkor jonnek es utantoltik. Igy is megeri nekik mert fizetsz kb $1.50et es nem birsz annyit meginni hogy a nekik veszteseg lengyen, olyan olcson kapjak a dolgokat.
En sem szeretem a jeget amugy csak sokszor elfelejtem mondani hogy jeg nelkul kerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!