Anyám vagy apáméknak van igaza? te mit tennél?
Sziasztok! Tiszteletem minden gyakorizónak! 23 éves vagyok! sajnos beteg vagyok, nagyon is! Látás, hallásilag. össze foglalom hosszan! szóval a jobb szememen van 0,2 látásélesség. (nemtudom mennyi százalék) a bal szememen 0,03 látásélesség( balra csak fényeket látok, mivel ezen volt retináválas ami miatt műtöttek is) gyerekkorom óta nagyfokú rövidlátó vagyok. -18 Dpt. szerencsére a jobb szememre látok még, 0,2 , ezzel közeledek ezzel dolgozom .. balra csak fényeket látok atzal se irni se olvasni se közlekedni nem tudok csak a jobbal. hallásom jobb fülemen 70 dB bal fülemen 80 dB... állandó halláskészüléket viselek, 4 éves korom óta! 8 álatános iskolám van, meg 3 szakmunkás, kosárfonó szakmám. 11 osztályt végeztem. aztán leszázalékoltak 19 évesen, ahol ezt kaptam: Összervezeti egészségkárosodás : 88% Egészségi állapot: 12% ..
Minösítés: E csoport . meg kapok fogyatékossági támogatást szemem fülemre + dolgozom 6 órát! anyagilag kényelmesen elvagyok! NOS beszélek problémámról! anyámék, (anyai mamáék, anyám) nem engednek sehova, szórakozni, kiabálnak, gyerekem nemlátsz, nemhallasz hova mennél éjszakákat??!?!? ellenben apámék, apai mamáék mondják: menj bulizni szórakozni, de vigyázz magadra fiam! (szüleim anno elváltak) én anyámmal meg anyai nagyiékkal élek! ha kimegyek hisztiznek, kiabálnak, aztmondják majd anyu testvérével nagybátyámmal ráncba szedetnek mert engedetlen vagyok! megértem anyuékat de ez túlzás amit ők művelnek! te mit tennél? (megnősulni nem akarok, nemengedi egészségem, család nagy teher lenne) ,,,,
betegségeim: DIAGNÓZISAIM:
H5410 Egyik szem vaksága, másik szemen csökkentlátás
H3500 Retinális elváltozások
H5210 Malignus Myopia
H3000 másodlagos zöldhályog
H9030 Kétoldali idegi hallásvesztés
I10H0 Magasvérnyomás-betegség(elsődleges)
Státuszom:
Testsúly 74 kg. Testmagasság 179cm
RR:141/88 hgmm P:71/min
gyógyszert is szedek : Bisoprolol 5mg. Vidotin 4mg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!