Valójában tudom, hogy igaza van apáméknak, de mégis szörnyen érzem magam emiatt. Mit csináljak szerintetek? 18/L
Első éves egyetemista vagyok... Nagyon sok vizsgám van. Az eddigiek 4-es 5ösök lettek, de még van 4 ami elég nehéz lesz. A következő csütörtökön.. Utálom ezt a tárgyat egyébként, ilyen tipikus töltelék tárgy aminek köze nincs sok a szakomhoz, de sok kredit és meg kéne lennie legalább 3-asra ahhoz, hogy kapjak ösztöndíjat ( ami meg nagyon ráférne a családra itthon). Direkt ezt a tárgyat raktam Szilveszter utánra, mert nagyrészt a szerencsén múlik csak, hogy hogyan fog sikerülni, tanulni nem tudnék rá egy hetet amúgy se, mert annyire száraz anyag.
Na de a problémám az, hogy Szilveszteri buli a város szélén lesz a barátaimnál, már rég ledumáltuk az egészet. Viszont ma rámtört egy elég erős bűntudat érzés, hogy basszus vizsgaidőszak közepén nem kéne buliznom... ha emiatt nem fog sikerülni a vizsgám akkor nagyon dühös lesz apám is rám, meg én is magamra...’és akkor majd mondja, hogy: minek kellett vizsgaidőszakban buliznom..... ja és ezek után kb nem lesz pofám mondani itthon ha bulizni mennék...
Szorongok emiatt most nagyon és nem tudom, hogy mi legyen
Nem utolsó nap kell kezdeni tanulni rá, ha tudod, hogy nehéz.
Anatomiát én is két héten át gyürtem és ugy lett hármas. Két nap tanulással tételt mentem volna visszaadni.
hát biztos nem szilveszter napján kell tanulni bűntudat miatt, hanem akkor bulizni kell.
" tanulni nem tudnék rá egy hetet amúgy se, mert annyire száraz anyag. "
Ez meg mondjuk hülyeség mert ennyi erővel neki se álljon az ember semminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!