Ha apám nem tudott erről akkor mégis miért szól bele?
Figyelt kérdés
Ma délután voltam különórán egy tőlünk kb. 10kmre lévő szomszédos faluban. 6ig volt az óra, az egyik osztálytársammal szoktam lenni. Mivel az ő faluja félúton van az én falum és a szomszédos falu között úgyszoktunk menni, hogy anya elvisz engem annak a falu elágazójáig onnan pedig osztálytársammal megyek. Ma anyum elvitt a tanáromhoz házhoz, mondtam is neki, hogy az osztálytársam majd el tud vinni félútig majd jöjjön az elágazóhoz 6ra. Oké, osztálytársamék elvittek, mondtam menjenek mindjárt jön úgyis anyám. Elmentek, anyám meg nem jött. Hideg volt, sötét, telefonom sem volt nálam mert elromlott. 20percet vártam míg anyámék megérkeztek, de a tanárom faluja irányából jöttek (és itt jön szóba apám). Nem láttam, hogy elöl ül apám, nyitottam az ajtót látom ott ül, beültem akkor hátra. Aztán lebsz, hogy miért nem láttam, hogy ott ült, meg miért nem jeleztem, hogy eljöttek előttem, mert ő nem tudta, hogy engem kell figyelni (egy buszmegben álltam ami állt egy táblából meg egy járdaszigetből). Mondtam neki, hogy mondtam anyának, hogy osztálytársamék elhoznak idáig meg hogyan vegyem észre mikor sötét van és nem jó a rendszámtáblánk rendszáma. Anyától is kérdeztem minek mentek el mikor momdtam, hogy el tudnak hozni, erre azt válaszolta, hogy apám mondta menjenek el a tanárhoz, mert az osztálytársamék úgysem hoznak el (nem is tudom, hányadik alkalom volt ez, eddig egyszer sem volt gond ezzel az utazási módszerrel). És akkor apám ugyanúgy folytatta, hogy ő ezt már pedig nem tudta, hogy elhoznak, meg ő engem nem látott, mert nem tudta, hogy figyelni kell engem, én meg kérdeztem tőle (igaz erélyesebben, és mérgesen mert 20percig fagyoskodtam egyedül), hogy akkor mégis minek beszélte le anyámat arról, hogy ott várjanak, meg miért késtek ennyit, és erre mondta, hogy én vele így ne beszéljek, meg örüljek, hogy eljött értem (nem is kellett volna jönnie, nem tudom miért jött). Hamár csak úgy eljött anyámmal akkor legalább ne mondja meg neki, hogy hova menjen, de nem?2017. dec. 3. 19:17
1/7 anonim válasza:
Nagyobb gondod az életben ne legyen.
2/7 anonim válasza:
Miért kell ekkora ügyet csinálnia apukádnak egy különórából?
3/7 anonim válasza:
Ez nem “családi kapcsolatok” hanem “mindennapi, csipcsup apró bosszúságok” témakör. Kellene már egy az oldalra.
4/7 anonim válasza:
Biztos hogy lány vagy ha a kocsitokat csak rendszámtâblârol tudod felismerni :D Az osztálytársam se véletlenül furikáz.Egyébként annyiból igaza van apádnak hogy nem ismered fel az autotokat.
5/7 A kérdező kommentje:
Sötét, kivilágítatlan főútvonal, világítás a kocsin nem mindig jó (szinte minden kocsin a rendszámot figyelem meg először, és azt jegyzrm meg, nem azt hogy BMW vagy Merci) és ha felismerem álljak ki a főútvonal közepébe és integessek mikor nem is látnak, mert mint írtam, sötét van? Valószínű akkor mentek mikor volt még rajtuk 3 kocsi is és abból 2 olyan magas mint a miénk.
Amúgy lehet hiszti, de nem tudom mit szólnátok, ha egyedül sötétben, főútvonalon egyedül várakoznál többmint negyed órát.
De itt én "vagyok a hisztis"
2017. dec. 3. 20:14
6/7 anonim válasza:
Apád valószínűleg saját magára haragszik, hogy elsőre nem vett téged észre és ennyi ideig magadra hagytak egyedül a sötétben és hidegben - csak éppen egyszerűbb téged hibáztatni, mint legalább saját magának bevallani ezt (apám is ilyen, egyszer öcsémet felejtette el elhozni, mindenki más hibás volt rajta kívül, egész este kiabált mindenkivel...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!