Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg apáméknak...

Hogy mondjam meg apáméknak normálisan hogy nem eszek annyit amennyi az ő elvárásuk?

Figyelt kérdés
Szóval teljesen elegem van belőle és az új feleségéből. Konkrétan azt várják hogy reggelire megegyek 2 péksütit, a mellékétkezéseim álljanak chipsből, rétesből, palacsintából stb. Ma reggelire egy pizzát, almás pitét, és zabkását akartak belém nyomni. Ezekből csak a zabkását ettem. Úgy hiszik hogy tízóraira ettem chipset. Ebédre krumplifőzelék volt, de alig értették meg hogy nem eszek hozzá egy nagy fehér bagettet, és grillkolbászt. Délután már kezdték hogy egyek rétest stb. (Persze nem ettem) Vacsorára ettem egy tonhalkonzervet, egy natúr joghurtot meg egy magvas bucit, de még utána hozták a benzinkutas hot dogot amit természetesen nem ettem meg. Mit csináljak? Elegem van hogy ilyen sz*rokkal etetnének. (egyébként azt hiszik hogy ezt mind megettem) de ha mondom hogy nem kérek, akkor kezdődik az hogy anorexiás, evésszavaros stb. Vagyok. 16/L
2022. nov. 5. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudsz esetleg a szemét helyett gyümölcsöt, zöldséget kérni?
2022. nov. 5. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Figyi valóban irreális, amit adnának, de azért egy hotdog vagy egy bagett nem a világ vége. Nem madár vagy, hogy elég 500-800 kalória.
2022. nov. 5. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Tehát, ha jól értem, egész nap ettél zabkását, krumplifőzeléket feltét nélkül, tonhalkonzervet, egy joghurtot meg egy bucit. Szerintem azért próbálnak többfélét adni, hogy valamit meg is egyél. Persze nem benzinkutas hotdog kellene. Az étrendedből teljesen hiányzik a gyümölcs, a zöldség, valamint ennél több fehérje kellene.
2022. nov. 5. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
27%

Fú, toxikus szülők. Ez nagyon ismerős. Semmi bajod nincs, de ök garantáltan az evészavarba akarnak kergetni. A helyedben rá is játszanék a dologra, hogy idegesitsem öket. Például azzal, hogy semmit nem eszek előttük. Hadd higyjek hogy valóban eveszavaros vagy, ha olyan hülyék xd

Közben meg jókat rohogsz rajtuk a hátuk mögött amíg falod a mekis kajákat barátnőkkel xd

2022. nov. 5. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell "megmondani", egyszerüen annyit eszel, amennyi jól esik, a többit meg meghagyod, vagy ha ez nem elég, kidobod a kukába.
2022. nov. 5. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy aggodnak? Valamit elhallgatsz esetleg? Mondjuk azt, hogy korosan sovany vagy es azert probalnak tomni? :)

Meghallgatnam azert a masik felet is.

2022. nov. 5. 19:34
 7/12 Darius- ***** válasza:
88%

Nem hiszel nekik.

Mondd meg vigyenek el taplalkozas szakértohoz. Majd o megmondja mibol mennyit

2022. nov. 5. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
HIába mondod nekik, egyszerüen ne egyél többet annál ami jol esik bármit is mondanak.
2022. nov. 5. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

Mond nekik nem akarsz kövér nagyon csúnya elhízott lány lenni.

Ne edd meg a sok szemét kaját titokban dobd a szemétbe! Vagy rakd anyud tányérjára mikor nem figyel. Ha rászoksz a szemét kajára nem fogod az egészségeset kívánni csak azt! Tapasztalat!

2022. nov. 6. 07:53
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

1. ez szólhat a kontrollról, mint nálunk anno, és AMI MIATT végül anorexiás lettem

2. vagy tényleg nagyon alacsony a súlyod, és enned kell, mert pl már nem menstruálsz

A kettő nagyon nem mindegy, de nem írtál magadról semmit, csak a hárítást.

Megjegyzem, anorexiásként én is mindent skippeltem és mindig más volt a hibás, amikor "etetni" akart, pedig már menzeszem sem volt.

2022. nov. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!