Apáméknak miért kellett úgy viselkedni velem 16 éves
koromtól mint egy senkiházival?
Figyelt kérdés
Napi szinten szidott, meg másnak meghalt a gyereke, te meg itt vagy stb. Mentjük a másik gyereket, te nem érdekelsz, mi tartunk el, nélkülünk utcán lennél. Meg mindenféle dolgokat.
Úgy tett, mintha semmit se érnénk. Oké, de ekkor kellett volna kezdődnie az életemnek, nem úgy tenni velem, hogy minek vagyok... Jól is tanultam, valamiért kipécizett magának. Pedig nem is csináltam semmit.
Na ezért kötném a család alapitást, állattartást kemény pszichológiai vizsgához.. Ja és beszüntetetném a csok és társait azonnal. Nulla forint a gyerek után. Mindjárt csak a normlis vállalna gyereket. Védőnők pldául elég sokat tudnanák mesélni,miért nem kéne preferálni a 8 általános réteg szaporodását,mert a csecsemőiket se tudják ellátni, de a csp.t csokot anyám kinját is felszedik értük,bagora kannás borra rosszabb esetben drogra.. És aki egy érettségit se tud megcsinálni még felnőttként se annak nem valo gyerek..
2018. febr. 25. 18:34
3/18 anonim válasza:
Tudnának*
2018. febr. 25. 18:35
4/18 anonim válasza:
"Pedig nem is csináltam semmit."
Ha ilyenkor olvasni lehetne a másik felet is, hajh...
2018. febr. 25. 19:13
5/18 anonim válasza:
#4 Orulj neki, hogy te normalis csaladbol szarmazok. De sok csaladban tenyleg ok nelkul belekotnek a masikba, mert ezt elvezik es igy adjak ki magukbol a stresszt.
2018. febr. 25. 19:15
6/18 anonim válasza:
Szegén tini nem csinált semmit és bántják,pedog kitűnő tanuló és napi 3 óra házimunkát is csinál.Hihető.
2018. febr. 25. 19:21
7/18 anonim válasza:
Kerdezo, mint lathatod, rengeteg megkeseredett ember van itt, sajnos ezek alkotjak a tarsadalmunk nagy reszet es ezek szaporodnak... Az evolucio megcsufolasai ok.
2018. febr. 25. 19:23
8/18 anonim válasza:
Hát aki cukormázban él és a szülei kinyalják a seggét kishercegnő és kishercegként,mindent alá is tesznek, fel se fogja h milyen ha vkit otthon nem szeretnek csak hát kapnak érte pénzt amit jol jön,ezért kell csak,az eszköz gyereek meg le van szarva, rosszabb esetben napiszinten verik mondjuk a piás korcs szülei és ellopkodják a pénzét is piára.. Nekem is ilyen alkoholista korcsok jutottak,lelkiismeretfurdalás nélkül hagytam őket ott.. Azóta is gyülölöm az alkoholistákat. :(
2018. febr. 25. 19:29
9/18 anonim válasza:
# 8 Latom teged is lepontozott a sok proli. :D
2018. febr. 25. 19:35
10/18 anonim válasza:
Azért vagytok lepontozva mert az ellenvéleményt kifejezőket prolinak, az evolúció megcsúfolásának, cukormázban felnőtt hercegnőnek neveztétek. Ne csodálkozzatok hát, ez a tahóságotoknak szólt.
A kérdező meg sunnyog és 2 mondatot se ír, szerinte ő mindent rendben csinált és ok nélkül hirtelen 16 év után elkezdték szidni. Na ezt nem veszem be, én is voltam fiatal és lázadtam én is. Lehet hogy akkor nem ismertem be, de ha kaptam akkor jogos volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!