Apáméknak miért kellett úgy viselkedni velem 16 éves koromtól mint egy senkiházival?
Figyelt kérdés
Napi szinten szidott, meg másnak meghalt a gyereke, te meg itt vagy stb. Mentjük a másik gyereket, te nem érdekelsz, mi tartunk el, nélkülünk utcán lennél. Meg mindenféle dolgokat.
Úgy tett, mintha semmit se érnénk. Oké, de ekkor kellett volna kezdődnie az életemnek, nem úgy tenni velem, hogy minek vagyok... Jól is tanultam, valamiért kipécizett magának. Pedig nem is csináltam semmit.
2018. febr. 25. 18:03
11/18 anonim válasza:
# 10 Felreertettel, engem nem zavar a lepontozas :D.
12/18 anonim válasza:
Ahhoz képest elég sokat szoktál hisztizni miattaXD
13/18 A kérdező kommentje:
Tényleg nem csináltam semmit...
Nem, most már nem vagyok kitűnő, de 8 évug az voltam. Hétvégén takarítok csak általában...
2018. febr. 25. 20:22
14/18 anonim válasza:
#12 Szerintem mar reszeg vagy proli, azert hallucinalsz :D.
15/18 anonim válasza:
Ez így valahogy tényleg nem stimmel. Valaminek/valakinek változnia kellett, ha 16 éves korodig nem volt ez, csak azóta.
16/18 A kérdező kommentje:
Kollégiumban lakom, illetve nem tetszik nekik, hogy lakkozom a körmöm.
2018. febr. 25. 20:50
17/18 anonim válasza:
Mosd le a lakkot mikor hazamész,ennyi. Rossz szülő melett meg kell tanulni profin hazudni.
18/18 anonim válasza:
2es, anyámék 8altalanossal rendelkeznek. Mégis felneveltek két gyereket normális családi körülményekkel.
És lett is belőlünk valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!