Apa miért nem képes viselkedni?
Figyelt kérdés
Az apukám felnőtt férfi létére úgy viselkedik mint egy nevetlen gyerek.Ha eszik akkor közbe beszél és látszik a rágott falat a szájába.Evés után jó hangosan sokat egymás után böfög.Evés közben a tányérját jó nagy zaj kíséretében a villájával szépen csikorgatja.Csámcsogva eszik van amikor állva eszik mint a lovak és közbe beszél és csámcsog.Illetve szeret elviselhetetlenül énekelni és ha rá szólunk,hogy ne csinálja ezeket a dolgokat mert baromira idegesítőek azt mondja,hogy az ő háza azt csinál benne amit akar.Nem tudom már,hogy mit csináljak ha ezeket csinálja már fáj tőle a fejem.Nem értem,hogy lehet felnőtt létére így viselkednie.Mit csináljak,hogy ne idegesítsen ennyire mert úgy se hagyja abba?2017. nov. 30. 17:23
1/24 anonim válasza:
Apukád nem szeret felnőtt lenni. Gyerek akar lenni újra,ezért viselkedik gyerekesen. Kezeljétek gyerekként.
2/24 anonim válasza:
Apukádat a szülei nem nevelték meg rendesen és a szokásaival nem is hajlandó felhagyni, mivel övé a ház és ez szerinte tejhatalmat ad neki.
3/24 anonim válasza:
Apa azért nem képes viselkedni, mert te 15 éves vagy.
4/24 anonim válasza:
ez nem feltétlen rossz
ha emellett apu rendes dolgos szülő, nem bánt téged, okos és jófej, én is büfögök kaja után
nem te vagy kicsit modoroskodó? lazíts
5/24 A kérdező kommentje:
Nem 15 ėves vagyok.😀
2017. nov. 30. 17:57
7/24 anonim válasza:
Ez ellen tenni csak felfogással lehet. Hagyd figyelmen kívül és gondolj arra, hogy milyen lenne ha inna és verne titeket, mert ilyen is van ezrével. Elhiszem, hogy idegesít de toleránsak kell legyünk egymással szemben.
8/24 anonim válasza:
hány éves vagy? és teszi a dolgát? dolgozik, nevel, taníttat, családfő - az nem számít nálad? Téged elfogad "amint vagy"?
9/24 A kérdező kommentje:
Nem fogyatėkos.
2017. nov. 30. 18:06
10/24 anonim válasza:
a 8-ast keményen lepontoztad -> tehát sok igazságot találtál benne, amellyel nem akarsz szembenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!