Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa miért nem képes viselkedni?

Apa miért nem képes viselkedni?

Figyelt kérdés
Az apukám felnőtt férfi létére úgy viselkedik mint egy nevetlen gyerek.Ha eszik akkor közbe beszél és látszik a rágott falat a szájába.Evés után jó hangosan sokat egymás után böfög.Evés közben a tányérját jó nagy zaj kíséretében a villájával szépen csikorgatja.Csámcsogva eszik van amikor állva eszik mint a lovak és közbe beszél és csámcsog.Illetve szeret elviselhetetlenül énekelni és ha rá szólunk,hogy ne csinálja ezeket a dolgokat mert baromira idegesítőek azt mondja,hogy az ő háza azt csinál benne amit akar.Nem tudom már,hogy mit csináljak ha ezeket csinálja már fáj tőle a fejem.Nem értem,hogy lehet felnőtt létére így viselkednie.Mit csináljak,hogy ne idegesítsen ennyire mert úgy se hagyja abba?

2017. nov. 30. 17:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
17%
Apukád nem szeret felnőtt lenni. Gyerek akar lenni újra,ezért viselkedik gyerekesen. Kezeljétek gyerekként.
2017. nov. 30. 17:34
 2/24 anonim ***** válasza:
54%
Apukádat a szülei nem nevelték meg rendesen és a szokásaival nem is hajlandó felhagyni, mivel övé a ház és ez szerinte tejhatalmat ad neki.
2017. nov. 30. 17:48
 3/24 anonim ***** válasza:
15%
Apa azért nem képes viselkedni, mert te 15 éves vagy.
2017. nov. 30. 17:53
 4/24 anonim ***** válasza:
40%

ez nem feltétlen rossz

ha emellett apu rendes dolgos szülő, nem bánt téged, okos és jófej, én is büfögök kaja után

nem te vagy kicsit modoroskodó? lazíts

2017. nov. 30. 17:54
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem 15 ėves vagyok.😀
2017. nov. 30. 17:57
 6/24 anonim ***** válasza:
46%
Apukád fogyatékos?
2017. nov. 30. 17:57
 7/24 anonim ***** válasza:
40%
Ez ellen tenni csak felfogással lehet. Hagyd figyelmen kívül és gondolj arra, hogy milyen lenne ha inna és verne titeket, mert ilyen is van ezrével. Elhiszem, hogy idegesít de toleránsak kell legyünk egymással szemben.
2017. nov. 30. 17:58
 8/24 anonim ***** válasza:
45%
hány éves vagy? és teszi a dolgát? dolgozik, nevel, taníttat, családfő - az nem számít nálad? Téged elfogad "amint vagy"?
2017. nov. 30. 18:00
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem fogyatėkos.
2017. nov. 30. 18:06
 10/24 anonim ***** válasza:
45%
a 8-ast keményen lepontoztad -> tehát sok igazságot találtál benne, amellyel nem akarsz szembenézni.
2017. nov. 30. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!