A mai fiatalok mért nem isznak alkoholt?
Figyelt kérdés
Pedig sokkal jobb, mint vizet inni.2023. jún. 12. 22:55
11/30 anonim válasza:
hát most jövök egy fesztiválról, én voltam az egyetlen józan
12/30 anonim válasza:
Szerintem meg csak azt isznak. 😅
13/30 A kérdező kommentje:
De töményet alig isznak.
Mitől lesznek férfiak?
Ha nem isszák meg az erősebb pálinkákat, mitől lesznek erősek?
Hát milyen emberek lesznek?
2023. jún. 13. 00:56
14/30 anonim válasza:
dik gyere a vasutra mindenki iszik kidől a bakterbódé ne röhögtessenek hogy nem isznak
15/30 anonim válasza:
Mert normális helyeken nem menő a saját testünket mérgezni.
16/30 anonim válasza:
A jövő reménységein olyan nyomás van, hogy minden hétvégén fetrengenek a piától. Ez az igazság.
Minél komolyabb pozícióban van valaki és minél jobban kell pörgetnie az eredményeket, annál jobban menekül a piába és hasonlókba. Péntek/szombat szétcsapja magát, vasárnap kiheveri, hétköznap funkcionál.
17/30 anonim válasza:
Ez valami gyengusz trollkodás csak gondolom, bár azt is elmondja, hogy szórakozóhelyekre nem jár sehova, mert akkor tudná mennyi tizenéves van ezeken a helyeken, persze mint almalevet iszik csak.
18/30 anonim válasza:
"Minél komolyabb pozícióban van valaki és minél jobban kell pörgetnie az eredményeket, annál jobban menekül a piába és hasonlókba."
A lecsúszott senkik menekülnek a piába és a hasonlókba.
20/30 anonim válasza:
Én nem vedelek egyáltalán, de edzek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!