Mit tegyek, hogyha egyszerűen nem akarok/tudok élni már a 30-as éveimben? Képtelen vagyok belemenni… bele lehet őrülni az öregedésbe?
Rájöttem hogy a mély depresszió mellett azért sem merek most kilépni a lakásból és megpróbálni új munkát keresni a régi helyett(amit a vírus tett tönkre) mert azzal berendezkednék a 30as éveimre.
Én ezt sosem akartam
Mivel nem lehet szokványos életem, nem lakhatok ott ahol akarok, nem lehet gyerekem, párom, így nem akarom hogy elkezdődjön az az időszak amikor már erre hajtanak az emberek.
Most ott tartok hogyha lenne is egy normálisabb állásom, ahol módjuk keresek 280 ezer forintot, azt sem akarom mivel akkor berendezkednék a 30-as eveimre.
Nagyon nehéz elmagyarázni hogy mit érzek… decemberben leszek 30 és emiatt egy éve xanaxot szedek hogy leszedáljon.
Van egy rokonom aki már beleorult abba hogy már középkorú
Nagyon régóta csak Domján Edit színésznő jár az eszemben hogy azt kell majd tennem amit ő.
Fiatalon megmondta hogy neki 40 év elég lesz és utána megöli magát.
Tegyél ellene! Sportolj valamit, amely fizikai erőkifejtéssel jár! Kerüld a stresszt! Adj magadra! Járj emberek közé!
Mások nem tehetik meg ezeket helyetted!
Ha más motivációt nem találsz, akkor gondolj arra, hogy anyukádnak is időközönként szüksége lenne rád!
Örülj neki, hogy már ennyi vagy. Gondolj azokra, akik nem érték meg ezt a kort. Sikerélmény is, hogy idáig elértünk. Én 47 vagyok. Nem érzem katasztrófának, hogy a fél életem eltelt. Sőt, inkább amiatt vagyok néha szomorú, hogy már csak maximum néhány évtized, és el kell menni, mert szeretek élni. Nálad szerintem valami depresszió okozza ezt a hozzáállást.
Ha arra gondolsz, hogy milyen szörnyű harmincasnak lenni, menj ki a temetőbe és nézd meg a gyereksírokat. Sok embernek az lett a sorsa, hogy csak néhány hónapot vagy évet éljen. Hozzájuk képest szerencsés vagy. Sőt: nézz az idős emberekre úgy, hogy mekkora túlélők. Mázlisták, hogy nem haltak meg fiatalon.
Sok év lehet még előtted. Ne sémákban gondolkodj, nem baj, ha nincs férj, gyerek, stabil állás, stb. Utóbbi azért nem árt a pénz miatt. De pl. én is gyermektelen vagyok és nem éltem sose szabályos életet, mégse érzem magam kevesebbnek másoknál.
Sok embernek az lett a sorsa, hogy csak néhány hónapot vagy évet éljen. Hozzájuk képest szerencsés vagy.
Bárcsak az lett volna nekem is
Akinek rossz a karmaja az bárcsak ne született volna meg
Akit a legjobban irigylek, az a testverem akit az anyám elvetetett
Minden nap gondolom rá hogy neki nem kellett egy tipikusan személyiségzavaros undorító családba megszületni.
Egyszerűen nem akarom látni ahogy robban le a kulsom, képtelen vagyok elképzelni hogy 35 éves leszek
Persze ha sikeres lennek, lehetne jó munkám akkor talán más lenne de s szüleim is egyszerű melósok pénz nélkül, mindig is ezt tartottam a legnagyobb nyomornak az életben hogy 40 évesen egy gyárban kell majd sz…nom.
Mert depresszióval ADHD-val örülök hogy egyáltalán le tudtam érettségizni.
Szerintem pszichiáter tud segíteni, ha ennyire depressziós vagy, mert magadtól nem tudod semminek sem a jó oldalát nézni, mindenben a rosszat látod.
Jobbulást kívánok én is és azt hogy legyél boldog!
Nem lesz így
De köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!