Az nagyon elítélendő, ha nem akarok gyereket, mert egész egyszerűen szívesebben költök magamra, illetve ha van, a páromra?
Figyelt kérdés
Mondjuk türelmem sem nagyon lenne hozzájuk.2019. nov. 5. 18:53
2/11 anonim válasza:
Megértelek, én sem szeretnék. Bár nekem több okom is van, miért nem akarok.
F
3/11 Metionin válasza:
Nem. Senkinek semmi köze hozzá hogy szaporodsz-e vagy nem és hogy azt milyen okból teszed. Egyébként ez egy teljesen valid érv, a gyerek egy hatalmas pénz (és idő és energia) nyelő, páromnak is ez az egyik legerősebb indoka amiért nem akar. Nekem többedik a listán de valóban, ha végtelen pénzem lenne se csinálnék sose gyereket.
5/11 anonim válasza:
A kérdés inkább az, miért zavar téged, hogy mások elítélnek-e ezért vagy nem? Ha megtanulod rossz érzések nélkül, szabadon vállalni azokat a döntéseidet, amik végső soron senki más életét nem befolyásolják (ergo senkinek semmi köze hozzájuk), tárgytalan lesz a kérdés.
6/11 anonim válasza:
Én sem szeretnék, bár én speciel nem ezen okból kifolyólag. Nem hiszem, hogy olyan túl gyakran és túl sokat költenék majd magamra, amint lesz saját keresetem.
7/11 anonim válasza:
Nem. Az lenne elítélendő, hogy ha magadat ismerve mégis vállalnál, mert hogy mit szólnak az emberek, ha nem teszed.
8/11 anonim válasza:
Szerintem sem az, sőt, de mindig lesznek olyanok, akik ezt nem fogják megèrteni, és úgyis elítélnek majd. Begyepesedettek mindig vannak és lesznek. Ha nem akarod, hogy az ilyenek a hátad mögött beszéljenek, rosszindulatúskodjanak, lehet jobb, ha azt mondod, nem lehet. Arra úgysem fog tudni szinte senki mit mondani, az már elég érzékeny tèma. Persze most nem a közvetlen családodra gondolok. Inkább a szomszéd Pirinénire, akivel összefutsz az ABC-ben ő meg rákérdez: Na kedves, hogy vagy? Mikor jön a baba?
9/11 anonim válasza:
Nem. Az az elitélendő ha valaki emiatt téged elítél. Mindenkinek a saját döntése hogy szeretne e gyereket vagy sem. Mindenkinek joga van hozzá hogy eldöntse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!