Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha egy 16 éves lány...

Gáz ha egy 16 éves lány plüssmacival alszik?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 11:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%

Én sose aludtam plüssel, gyerekként sincs ilyen emlékképem. Sokáig azt hittem, ez csak Amerikában szokás, mivel az amcsi filmekben volt mindig tele a tinik ágya plüssökkel. Nem is volt olyan barátnőm suliban sem, aki ilyen plüssös lett volna, két lánytesóm van, nekik se volt plüssük. Aztán férjhez mentem és a férjem húga akkor 20 évesen egy plüss csigával aludt, legalábbis az ágyában volt, akkor láttam ilyen szokást először! Már gyerekeim vannak és a gyerekes szülők közt soknál hallom, hogy gyakori a plüssel való alvás, az enyéim közül a lányt nem érdeklik ezek, a fiúnak van egy kutyája, de már 12 éves, egy ideje nem alszik vele.

Szóval nekem nem gáz, már nem is fura, csak az értelmét nem teljesen értem így fiatal felnőtt korban. De hát senkinek nem tartozol elszámolással.

2023. jún. 11. 09:43
 22/29 anonim ***** válasza:
93%
nem az (veled egyidős vagyok, elhiheted)
2023. jún. 11. 12:32
 23/29 anonim ***** válasza:
92%
Dehat komoly felnott emberek is, plane noknel nem tartja senki furcsanak.
2023. jún. 11. 13:16
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az autóban van. 😊

27 N

2023. jún. 11. 14:39
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
#23 pont hogy egy nőnél tartjuk ezt furcsának, egy férfinak még meg lehet érteni de így...
2023. jún. 11. 15:04
 26/29 anonim ***** válasza:
89%

28 éves vagyok, tele van az ágyam plüssökkel, ugyanis gyűjtöm őket, és a jelenlegi albérletemben nincs hely máshol kiállítani.

Én egyáltalán nem tartom magam gáznak, barátok, ismerősök se szóltak meg soha emiatt, egyszer egy buli után felhívtam magamhoz egy egyéjszakást, ő kicsit furcsálta, és hulla részegen ennek úgy adott hangot, hogy "akkor itt fogjuk csinálni, a plüssg*cik között?!" Mondtam neki, hogy ha zavarja, akkor nem kötelező, hát annyira azért nem zavarta. Aztán lehet, azóta meséli a kocsmában a sztorit a kattant plüssös csajjal, ki tudja.

2023. jún. 11. 15:53
 27/29 NTBS ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem.
2023. jún. 12. 07:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Nehéz eldönteni, látnunk kéne, ahogy meztelenűl együtt alszol a macival.
2023. jún. 12. 13:20
 29/29 anonim ***** válasza:
9%

#28 kihívás elfogadva!

500 darab plüssöm van simán befekszem neked a kedvedért.

105kg

57F

2023. jún. 13. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!