Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim 16 éves én 18 vagyok mindig kritizálnak minket mit tegyek?
Ha van türelmed hozzá, akkor kérdezz rá, hogy ez mitől másabb, mint ha te lennél 16 pasid pedig 18. Vagy ha mindenki törődne a saját dolgával.
Ha fel akarod fűszerezni a beszélgetést akkor fejtsék ki a véleményüket ezen közhelyek nélkül (szerintem mind hülyeség és általánosítás):
- a fiúk később érnek
- a fiúnak kell idősebbnek lenni
- a lányok az idősebb fiúkat szeretik
- 2 év korkülönbség ebben a korban nagyon sok (a lány javára)
Kedves Kisasszony! Önnek az égvilágon semmit nem kell tennie. Ha a fiúpartnerével jól kijönnek egymással, söt, kedvelik-szeretik egymást, akkor miért ne érezhetnék jól magukat egymással? Kinek mi köze hozzá? Manapság egyre inkább elfogadott az, ha egy kapcsolatban a nő idősebb a férfinál, mint az Önök esetében is (Fiatal koromban nekem is volt ugyanilyen kapcsolatom).
Szívből kívánok hát nagyon hosszú távú boldog együtt töltött éveket-évtizedeket, és saját magukon kívül senkivel se foglalkozzanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!