Testbeszéd, jelent ez valamit?
Adott egy esküvői kép, millió fotó rokonokkal, barátokkal. A feleség és a férj egymás mellett, a férj a feleség felé fordulva, vagy szembe a kamerával, kivéve egy fotót, ahol majdhogynem háttal áll a feleségnek, a mellette lévő nő felé húzódva és fordulva.
Én vagyok a feleség, és tudom, hogy nevetséges , de szinte mindennap látom ezt a képet és nem tudom ezt nem észrevenni és zavar. Legyetek kíméletesek légyszi , hogyha mástól hallanam ezt a kérdést,lehet, hogy hülyeségnek tartanám, de így zavar és kész.
"csak tudjatok valahogy ott motoszkál valami kis hang a fejemben, nem tudom megmagyarázni"
. Hazudnék, ha érteném, mire gondolsz.
Egyébként írd ide, hogy kamu a kérdésed, és kész. Vagy ha nem, olvasd vissza: szerinted ez alapján mégis milyen hasznos választ várnál el ép ésszel?
(Én kértem leírást, köszi.) Ezek alapján szerintem nem érdemes aggódnod.
A testvér felesége lehet, hogy tetszik, de biztos, hogy nincs/nem lesz köztük semmi.
A férfiak hűséget fogadnak, nem vakságot. Nem lehet elvárni, hogy ne nézzen meg egy szép nőt. Ettől még ne bámuljon látványosan, de irreális elvárás, hogy meg se forduljon a fejében semmi.
Az esküvőjén amúgy is mindenki felszabadultabb. Jól érezte magát, komfortos volt barátokkal, családdal, közelebb hajolt, mint más közegben természetes lenne, előfordul.
Ugyanarra gondoltam mint 2.válaszoló.hogy csak beszélgetett a nővel. De ha kifelyezetten fotózás volt akkor még a fotós adott instrukciókat. Nekem ebből ez jön le: "majdhogynem háttal áll a feleségnek, a mellette lévő nő felé húzódva és fordulva."
Hogy majdnemhogy háttal áll neked arra meg csak azt tudom mondani hogy nem bámulhat téged egész este, gyakorlatilag nem is lehet megmozdulni ha egyetlen ember felé vagyok fordulva.
Ezt a képet meg dobd ki ha ennyire zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!