Ez a testbeszéd/tekintet mit fejez ki? Mit érezhet aki rendszeresen így néz?
Figyelt kérdés
Kb. ilyen. Nem szigorú, de ilyen enyhén felhúzott szemöldök, ilyesmi támaszkodás, kicsit kidüleszett szemek és felvont szemhéj. Kicsit olyan érzésem van, mintha azt gondolná: “de szerencsétlenek ezek”.
2023. márc. 3. 15:44
1/14 A kérdező kommentje:
Haz az számít valamit, férfiról van szó
2023. márc. 3. 15:45
2/14 A kérdező kommentje:
És ennyire nem “szomorú” mintha egy enyhe mosoly is lenne eközben az arcán
2023. márc. 3. 15:47
4/14 madi111 válasza:
Ez inkább olyan felsőbbrendűbb-vagyok-mint-ti-tekintet.
5/14 anonim válasza:
Unalom. Én akkor vagyok ilyen, amikor elbambulok, valamin jár az agyam, hpgy mit kell csinálnom, vagy mit csináltam volna másképp. Csak meredek az ürességbe.
6/14 anonim válasza:
Szomorú vagyok, nem értelek, próbállak megérteni. Kb. ennyit.
7/14 A kérdező kommentje:
Újabban beszélgetés közben szokott így nézni ránk, amikor pl valamilyen komolyabb tarsadalmi témáról vitázunk
2023. márc. 3. 16:04
8/14 A kérdező kommentje:
Vagy szimplán egy laza kocsmai beszélgetésnél is, ha pl szóba kerül a jövő/munka téma. De ez kb fél éve van
2023. márc. 3. 16:06
9/14 A kérdező kommentje:
És mindkét szemöldök felvan húzva
2023. márc. 3. 16:07
10/14 anonim válasza:
Gondolatban teljesen máshol jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!