A vonzalom csak az egyik félben alakul ki?
Van egy illető akihez annyira vonzódom, hogy kb. folyamatosan próbálom terelni róla a figyelmemet. Vele álmodok elég gyakran, az álmaimban olyan mintha ténylegesen a párom lenne.
A kérdésem tulajdonképpen arra irányul, hogy a vonzódásom oka abban is keresendő-e, hogy ő a testbeszédével elárulta az intencióját, vagy pedig csak én érzem. Általában hogy működik ez? Valahol azt olvastam, hogy a vonzódás nagyjából egy súlycsoportú felek közt nagyon gyakran kölcsönös. Tehát ha az egyik fél érzi, akkor a másik is, mindenféle megbeszélés nélkül.
Van, hogy igen, de ha valóban megtalálta az ember a párját, akkor a kémia befigyel-jelez, és máris megvan az összhang.
Másrészt a cselekedetekkel, a kommunikációval ki lehet alakítani a vonzalmat a másik felé.
Köszi a válaszokat!
Nyilván van olyan, hogy az ember félreérti a dolgokat. Ettől félek én is, ezért nem merek mondani semmit, főleg azért, mert én vagyok a női fél.
3: Nem tudom mi nem érthető ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!