Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan alakul ez ki az emberben?

Hogyan alakul ez ki az emberben?

Figyelt kérdés

Miért csak a barna szemű, barna/szőke hajú fiukhoz vonzodom? Pl, akármilyen jól néz ki egy srác kék vagy zöld szemmel ,valamiért nem tetszik.

Viszont a barna nagyon. Nekem is barna a szemem viszont a sajátomat utálom.

Van ennek valami háttere mitől lehet ez?

2022. okt. 5. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Az emberek (legyenek magukkal kibekulve vagy nem kibekulve), a hozzájuk hasonló emberekkel ismerkednek szívesebben. Minél jobb a közös, annál jobb. Hiszen csak egy hozzánk hasonló valaki erthet meg minket jobban. Aki nagyon eltér tőlünk az már kicsit nehezebben, a jellembeli különbségek miatt sok veszekedés is alakulhat ki meg nem értettség miatt stb ..
2022. okt. 5. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Fura.. sztem ezek tok jelentektelen dolgok
2022. okt. 5. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Én is a barna szeműeket jobban szeretem. Sokkal élőbb a szemük.

A kék szem az valami lightos hullaszem.

2022. okt. 6. 03:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig nem tetszettek a kék szeműek,ridegnek tartottam,most meg már azt mondom,sok gyönyörű kék szemű létezik.
2022. okt. 6. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!