Miért mondja azt, hogy nyugodtan szóljak neki, ha zavar ha hozzámér, mert tisztel és/vagy nem akarja átlépni a határt? Vagy nem akarja, hogy félreértsem? (21 N)
Barátnője van az úriembernek.
Pár napja majdnem az egész napot együtt töltöttük (közös programunk volt további 2-3 emberrel, de nem baráti társaságról van szó). Szóval egymás mellett ültünk és elég sokszor hozzámért (miközben beszélt hozzám). Főleg a karomat simította meg többször, egyszer-egyszer pedig a lábamat. Ja és a legelején a hajamhoz is hozzányúlt azzal az ürüggyel, hogy idegesíti (mármint a hajam).
Napi szinten találkozunk, egyszer beszélgettünk egy kávézóban (én hívtam el), de nem igazán kommunikáltunk eddig, csak el-elvétve.
A mai napon történt, hogy a kérdésben említett dolgot mondta.
Elsősorban férfiak válaszai érdekelnek korral együtt. Köszi!
Háát, ez eléggé úgy hangzik mintha akarna valamit. Lehet ezzel akarja elaltatni a kételyeidet hogy ő nem akar semmit, aztán szépen lassan majd megdug, de azért szólj ha zavar, mert tisztel...
Amint hozzádér instant mondani neki hogy ne fogdosson.
szerintem ezt csak úgy mondta, de rád van gyulladva.. nem ennek a kijelentésnek tulajdonítanék jelentőséget, hanem annak, hogyha foglalt, akkor mi a francnak kell fogdosnia
ha tiszteled magadat és van benned erkölcs, akkor nem viszonzod amíg nem szakít legalább, különben csak egy szerető státuszba fogsz bekerülni, és visszajössz ide sírva, hogy csak kihasználtak
Rutinos, arra kiváncsi, hogy van e esélye az az hogyan reagálsz "a bocs hogy hozzád értem" szövegre,gondolta egyenesen megmondod neki, hogy tartsa a távolságot vagy amire számít ha mondanád neki "nem zavar sőt jól esik!" Így megtudná van e vagy nincs nálad esélye! Ha idáig nem mondtad neki, hogy ne érjen hozzád akkor "véletlenül" a combos kerül sorra!
Egy rutinos,hozzád képest gondolom, hogy öreg róka! A lényeg biztosan udvarolni akar! (53) 😉
Önbizalomhiányos vagy és nem szereted, tiszteled magad. Azt hiszed tőle megkapod majd ezeket. Így képzelegsz. Hát nem fogod.
Ja és mégis mi tart vissza, hogy megkérdezd, hogy "figyi már, mire értetted ezt?"
Miért nem tud itt senki kommunikálni, mi ez a totózás, meg tippmix? Idegenek tippelgessenek, ahelyett hogy őt magát kérdeznéd. Mi a franc van veletek? Elképesztő.
Legalizálást keres rá h tapogasson, haa már magadtól nem tetted szóvá.
Meg kell húzni a határaidat, a hozzád érést például ne engedd olyan embernek, akivel nem akarsz intim viszonyba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!